728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Επιτήδειοι χτύπησαν συνεργεία αυτοκινήτων!




Δύο απόπειρες εξαπάτησης σε βάρος μελών του σωματείου επισκευαστών αυτοκινήτων Θεσπρωτίας καταγράφηκαν το τελευταίο διάστημα.

Με αφορμή αυτές το σωματείο απευθύνεται στα μέλη του συνιστώντας να είναι πολύ προσεκτικά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το κύκλωμα των αγνώστων λειτουργεί ως εξής: Καλεί στο τηλέφωνο για παραγγελία κάποιων ειδών, στη συνέχεια συμφωνεί τηλεφωνικά ως προς την προσφορά και ζητά αριθμό τραπεζικού λογαριασμού ώστε να εξοφλήσει την παραγγελία.

Στη συνέχεια στέλνει πλαστό απόκομμα κατάθεσης το οποίο περιλαμβάνει ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό και απαιτεί να επιστραφεί το ποσό στο λογαριασμό τους.

«Παρακαλούμε τα μέλη σωματίου επισκευαστών αυτοκινήτων Θεσπρωτίας να είναι πολύ προσεκτικοί κι αν παρουσιαστεί σε κάποιον το φαινόμενο αυτό να ενημερώσουν άμεσα το Τμήμα Ασφαλείας Ηγουμενιτσας καθώς και το σωματίου» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.



Επιτήδειοι χτύπησαν συνεργεία αυτοκινήτων! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Νοεμβρίου 21, 2019 Rating: 5 Δύο απόπειρες εξαπάτησης σε βάρος μελών του σωματείου επισκευαστών αυτοκινήτων Θεσπρωτίας καταγράφηκαν το τελευταίο διάστημα. Με αφορμή α...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: