728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Με παράνομους μετανάστες και κλεμμένες πινακίδες




Στο 22ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κοζάνης (στο ύψος της Μεταμόρφωσης Ιωαννίνων), από αστυνομικούς της Μικτής Ομάδας Συνοριακής Δράσης Ιωαννίνων, συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής, κατηγορούμενος για μεταφορά και διευκόλυνση παράνομης εξόδου από τη χώρα αλλοδαπών καθώς και για πλαστογραφία και κλοπή.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη προώθηση μη νόμιμων αλλοδαπών στο εξωτερικό και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο ανωτέρω αλλοδαπός και όπως εξακριβώθηκε αυτός μετέφερε, έναντι συνολικής χρηματικής αμοιβής 2.000 ευρώ, πέντε αλλοδαπούς, προκειμένου να μεθοδεύσει την προώθησή τους στο εξωτερικό, μέσω της ελληνοαλβανικής μεθορίου.

Επίσης, από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι το ανωτέρω αυτοκίνητο έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος.

Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ, έξι κινητά τηλέφωνα καθώς και το αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.






Με παράνομους μετανάστες και κλεμμένες πινακίδες Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Νοεμβρίου 04, 2019 Rating: 5 Στο 22ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κοζάνης (στο ύψος της Μεταμόρφωσης Ιωαννίνων), από αστυνομικούς της Μικτής Ομάδας Συνορια...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: