728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ο Δήμαρχος Πάργας κ. Ζαχαριάς στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ για τα Κέντρα Υγείας.



Την Πέμπτη 7/11/2019 στη Πάτρα πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας, σύσκεψη με τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων – Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας κ. Γιάννη Καρβέλη στην οποία συμμετείχαν ο Βουλευτής Πρέβεζας κ. Στέργιος Γιαννάκης, ο Δήμαρχος Πάργας κ. Νίκος Ζαχαριάς και ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλατζής.

Στην συνάντηση διατυπώθηκε η αναγκαιότητα για την πλήρη στελέχωση των Κέντρων Υγείας της περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας τόσο από τους δυο Δημάρχους Πάργας και Ζηρού όσο και από τον Βουλευτή Πρέβεζας. Ο κ. Καρβέλης δεσμεύτηκε ότι θα προβεί σε κάθε ενέργεια που θα εξασφαλίσει την βέλτιστη προσφορά παροχών υγείας στους πολίτες και την κανονική λειτουργία των δομών.

Ο Δήμαρχος Πάργας κ. Ζαχαριάς εξέθεσε την αναγκαιότητα της πλήρους στελέχωσης των Κέντρων Υγείας Καναλακίου και Πάργας με ιατρικό προσωπικό, που θα καλύπτει τις ανάγκες των δημοτών σε μόνιμη και συνεχή βάση. Η απαίτηση της κοινωνίας είναι η 24ωρη λειτουργία των Κέντρων Υγείας Καναλάκιου και Πάργας και έχει εκφραστεί αποφασιστικά μέσα από τις επιτροπές αγώνα των δημοτών. Μαζί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ο Δήμος Πάργας θα συνεχίσει την υποστήριξη που παρέχει στα δυο Κέντρα Υγείας και θα συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο στις εξαίρετες προσπάθειες του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού.
Ο Δήμαρχος Πάργας κ. Ζαχαριάς στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ για τα Κέντρα Υγείας. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Νοεμβρίου 08, 2019 Rating: 5 Την Πέμπτη 7/11/2019 στη Πάτρα πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας, σύσκεψη με τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: