728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

33 συσκευασίες, ένα ευρώ…




Οικονομικό εργαλείο που αποτελεί ανταποδοτικό αντίτιμο προβλέπει το πιλοτικό πρόγραμμα ανακύκλωσης που θα αναπτυχθεί και στο Δήμο Ιωαννιτών.

Η μέθοδος που θα χρησιμοποιηθεί με στόχο να επεκταθεί σε όλη τη χώρα, η διαλογή των προϊόντων ανακύκλωσης θα γίνεται στην πηγή και για το λόγο αυτό θα εγκατασταθούν στους δήμους που μετέχουν στο πρόγραμμα αρχικώς 45 «σπιτάκια ανταποδοτικής ανακύκλωσης» αλλά και πέντε «πολυχώροι» τα οποία θα είναι σε Οn line σύνδεση για να παρακολουθείται η επιτυχία του προγράμματος.

Για την ενθάρρυνση της ανακύκλωσης θα χρησιμοποιηθεί το «οικονομικό εργαλείο» του ανταποδοτικού αντιτίμου που ανέρχεται σε ένα ευρώ για κάθε 33 συσκευασίες (πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες) που ανακυκλώνονται».

Το αντίτιμο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους πολίτες για αγορές σε super market (τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα) ή θα μπορούν να δίνονται με την μορφή φιλανθρωπίας στην « Αποστολή».





33 συσκευασίες, ένα ευρώ… Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Νοεμβρίου 27, 2019 Rating: 5 Οικονομικό εργαλείο που αποτελεί ανταποδοτικό αντίτιμο προβλέπει το πιλοτικό πρόγραμμα ανακύκλωσης που θα αναπτυχθεί και στο Δήμο Ιωαννιτ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: