728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Πάργας με αφορμή την έντονη κακοκαιρία του περασμένου 24ώρου



Στο γραφείο Δημάρχου στην Πάργα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8/11/2019 σύσκεψη μεταξύ του Δημάρχου Πάργας κ. Νίκου Ζαχαριά και του συντονιστικού για την αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης που διαμορφώθηκε στον Δήμο Πάργας μετά την έντονη κακοκαιρία του περασμένου 24ώρου.

Ο κ. Ζαχαριάς ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των σωμάτων ασφαλείας που υπό τον συντονισμό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πάργας αντιμετώπισαν τα προβλήματα που προέκυψαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα με επαγγελματισμό και αυταπάρνηση. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην εθελοντική προσφορά πολλών συμπολιτών μας που ακολουθώντας τις κατάλληλες οδηγίες βοήθησαν δραστικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Συζητήθηκε ακόμα η ανάγκη για καλύτερη οργάνωση και συνεργασία μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων, καθώς και η λήψη προληπτικών μέτρων από τον Δήμο, ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος για την ζωή και τις περιουσίες των Δημοτών.
Σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Πάργας με αφορμή την έντονη κακοκαιρία του περασμένου 24ώρου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Νοεμβρίου 09, 2019 Rating: 5 Στο γραφείο Δημάρχου στην Πάργα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8/11/2019 σύσκεψη μεταξύ του Δημάρχου Πάργας κ. Νίκου Ζαχαριά και του συντ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: