728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πρέβεζα: Μετρήσεις σακχάρου και ενημέρωση των πολιτών από την 1η ΤΟ.Μ.Υ.



Ανοιχτή δράση με στόχο την ευαισθητοποίηση του τοπικού πληθυσμού για τον Σακχαρώδη Διαβήτη διοργανώνει η 1η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ.) Πρέβεζας, στις 14 Νοεμβρίου και ώρες 10.00 -12.30. Στην είσοδο της Θεοφανείου Αίθουσας Τέχνης, στο Ιστορικό Κέντρο Πρέβεζας, προσωπικό της ΤΟΜΥ θα πραγματοποιήσει μετρήσεις σακχάρου και θα ενημερώσει τους πολίτες σχετικά με τη νόσο.

Ας είναι η 14η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σακχαρώδη Διαβήτη, αφορμή αφύπνισης και υπενθύμισης για ένα θέμα υγείας που αφορά περισσότερους συμπολίτες μας απ’ όσους μπορεί κάποιος να φανταστεί. Στην Ελλάδα εκτιμάται πως περίπου το 9% του πληθυσμού παρουσιάζει παθολογικές τιμές σακχάρου, ενώ η συχνότητα εμφάνισης του σακχαρώδη διαβήτη αυξάνεται συνεχώς.



Η δράση είναι ανοιχτή για το κοινό




Πρέβεζα: Μετρήσεις σακχάρου και ενημέρωση των πολιτών από την 1η ΤΟ.Μ.Υ. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Νοεμβρίου 13, 2019 Rating: 5 Ανοιχτή δράση με στόχο την ευαισθητοποίηση του τοπικού πληθυσμού για τον Σακχαρώδη Διαβήτη διοργανώνει η 1η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ....

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: