728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μήνυση και αγωγή 100 χιλιάδων ευρώ σε καθηγητή του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Πρέβεζας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από συνάδελφό του!



Σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaToday, καθηγητής του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής με έδρα την Πρέβεζα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, μήνυσε συνάδελφό του καθηγητή, για συκοφαντική δυσφήμιση προτείνοντας μια σειρά από μάρτυρες και έγγραφα που -κατά τη γνώμη του μηνυτή- αποδεικνύουν τη συκοφαντία.

Μάλιστα ο θιγόμενος καθηγητής κατέθεσε και αγωγή στο πρωτοδικείο για την αποκατάσταση της ηθικής του βλάβης ζητώντας ποσό 100 χιλιάδων ευρώ!

Αναμένονται σημαντικές εξελίξεις καθώς όπως μας ενημέρωσε ο κ Βασίλης Καραβίδας, δικηγόρος του θιγόμενου καθηγητή, ετοιμάζονται και άλλες σύννομες ενέργειες του δεδομένου ότι -σύμφωνα με τις απόψεις του θιγόμενου καθηγητή- αυτός “υπόκειται έναν συνεχή διωγμό που έχει σαν στόχο την κοινωνική, ηθική και επιστημονική του επιφάνεια”.





Μήνυση και αγωγή 100 χιλιάδων ευρώ σε καθηγητή του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Πρέβεζας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από συνάδελφό του! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Νοεμβρίου 28, 2019 Rating: 5 Σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaToday, καθηγητής του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής με έδρα την Πρέβεζα του Πανεπιστημίου Ι...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: