728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η Τus καθηλώνει τον στόλο της για τον χειμώνα.. Εκτός προγράμματος τα Γιάννινα




Η Tus επέστρεψε στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων καθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα προσγειωνόταν στο Άκτιο, αλλά τελικά η επιστροφή γίνεται για λίγο. Η αεροπορική εταιρία όπως είχε πράξει και πέρυσι, μάλιστα εντελώς αιφνιδιαστικά, καθηλώνει και φέτος το στόλο της για την διάρκεια του τριημέρου. Στο αναρτημένο πρόγραμμά της περιλαμβάνεται μόνο ένα δρομολόγιο για τα Γιάννινα, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και πέραν τούτου ουδέν! Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα στα μέσα ενημέρωσης της Κύπρου αναφέρουν ότι η εταιρία αναστέλλει όλες της τις υπηρεσίες για την διάρκεια του χειμώνα.

Η απόφαση δεν φαίνεται πως ήταν κεραυνός εν αιθρία αφού στο τέλος Οκτωβρίου λήγει η καλοκαιρινή περίοδος και η ίδια είχε προϊδεάσει πως δεν θα πραγματοποιούσε πτήσεις κατά τη χειμερινή περίοδο εκτός από κάποιες μεμονωμένες.

Αντίστοιχα είχε πράξει και κατά την περσινή χρονιά ώστε από τη μία να διατηρήσει τις σχετικές άδειες και από την άλλη να μπορεί να αποδεσμεύσει το προσωπικό που εργοδοτούσε. Κατά πάσα πιθανότητα η εταιρεία θα αρχίσει εκ νέου πτήσεις την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο ενώ μέχρι τότε ενδεχομένως να υπάρξει και κάποιο rebranding.

Η Tus πραγματοποιούσε πτήσεις προς Ισραήλ και Ιωάννινα ενώ πραγματοποίησε και κάποιες πτήσεις άλλων εταιρειών όπως η Cyprus Airways.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας σε δηλώσεις που έκανε επιβεβαιώνει ότι κατά την χειμερινή περίοδο θα γίνονται μόνο πτήσεις τσάρτερ ώστε η εταιρία να έχει τον χρόνο να αλλάξει το προφίλ και το όνομα και να αλλάξει τον στόλο της.

«Η TUS αλλάζει προφίλ, όνομα και ανανεώνει εντελώς το στόλο της, και αυτό χρειάζεται χρόνο για να γίνει σωστά. Παράλληλα, σκοπός μας είναι να επεκτείνουμε το δίκτυο των υπηρεσιών μας, βάζοντας στον χάρτη και άλλες χώρες -κυρίως- στην Ευρώπη, αλλά και στον υπόλοιπό κόσμο. Επί της ουσίας όχι μόνο δεν κλείνουμε αλλά μεγαλώνουμε», αναφέρει.





Η Τus καθηλώνει τον στόλο της για τον χειμώνα.. Εκτός προγράμματος τα Γιάννινα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Οκτωβρίου 01, 2019 Rating: 5 Η Tus επέστρεψε στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων καθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα προσγειωνόταν στο Άκτιο, αλλά τελικά η επιστροφή γίνεται για...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: