728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στο δεύτερο Forum Τουρισμού & Real Estate στη "Φιλοξένια" παρουσιάζεται η Πρέβεζα

Ανοιχτή πρόσκληση προς τους εκπροσώπoυς των επαγγελματιών και επιχειρηματιών του τουρισμού απευθύνει ο Δήμος Πρέβεζας


Στο δεύτερο Forum Τουρισμού & Real Estate στις 8 και 9 Νοεμβρίου 2019 που διοργανώνει το Eλληνοσερβικό Επιμελητήριο, συμμετέχει ο Δήμος Πρέβεζας ως συνδιοργανωτής, για δεύτερη συνεχή χρονιά στα πλαίσια της Εκθεσης “ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ” που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη 8-10 Νοεμβρίου 2019.

Στο Forum θα συμμετέχουν επιχειρηματίες από Σερβία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, και φυσικά από την Ελλάδα.

Στόχος του Forum είναι να αναδειχθούν προορισμοί όπως η Πρέβεζα, η Βοϊβοντίνα κλπ., και ως τουριστικοί να τύχουν προσοχής των επιχειρηματιών του τουρισμού.

Στις 8 Νοεμβρίου ημέρα Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί δεξίωση προς τιμήν των φιλοξενουμένων και στις 9 Νοεμβρίου, ημέρα Σάββατο θα πραγματοποιηθεί το Forum όπου θα η Πρέβεζα θα έχει στη διάθεσή της χώρο για να παρουσιάσει τον Δήμο Πρέβεζας συνολικά.


Ο Δήμος Πρέβεζας απευθύνει πρόσκληση προς τους επαγγελματίες του τουρισμού να συμμετέχουν.

Το Forum θα αποτελείται από τρείς (3) ενότητες.

Στην πρώτη (1) ενότητα θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση τουριστικών περιοχών Ελλάδας, Σερβίας και Βοσνίας.

Στην δεύτερη (2) ενότητα θα παρουσιαστούν νέες τεχνολογίες που έχουν σχέση με την ανάπτυξη του τουρισμού.

Στην τρίτη (3) και τελευταία ενότητα θα πραγματοποιηθεί κλειστού τύπου συνάντηση (στρογγυλή τράπεζα) εκπροσώπων και επιχειρηματιών του τουρισμού όπου θα υπάρξουν δύο μέρη α) στο πρώτο μέρος θα συζητηθούν προβλήματα και προτάσεις για την βελτίωση του τουριστικού προϊόντος και β) στη δεύτερη ενότητα θα δοθεί η δυνατότητα Β2Β συναντήσεων με στόχο την ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ των συμμετεχόντων.

Μετά το πέρας του Forum θα υπάρξει κλειστή στρογγυλή τράπεζα με την συμμετοχή των επαγγελματιών για να συζητήσουν τρόπους συνεργασίας αλλά και προτάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής μας.





Στο δεύτερο Forum Τουρισμού & Real Estate στη "Φιλοξένια" παρουσιάζεται η Πρέβεζα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Οκτωβρίου 25, 2019 Rating: 5 Ανοιχτή πρόσκληση προς τους εκπροσώπoυς των επαγγελματιών και επιχειρηματιών του τουρισμού απευθύνει ο Δήμος Πρέβεζας Στο δεύτερο Forum...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: