728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Καθηγήτρια έχασε τη ζωή της μετά από καρδιακό επεισόδιο κατά τη μεταφορά της από την Αρχαία Ολυμπία στο νοσοκομείο Ιωαννίνων

Η άτυχη γυναίκα έχασε τη μάχη λίγο πριν την Άρτα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άρτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της


Μία 52χρονη καθηγήτρια Πανεπιστημίου έχασε τη ζωή της κατά τη μεταφορά της, λόγω σοβαρού καρδιολογικού προβλήματος, με ασθενοφόρο από την Αρχαία Ολυμπία στο νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Στη διαχείριση του έκτακτου περιστατικού στο νοσοκομείο του Πύργου με την 52χρονη, μίλησε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διοικητής του νοσοκομείου Κώστας Διαμαντόπουλος. Όπως είπε ο διοικητής, η καθηγήτρια βρισκόταν στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου συμμετείχε σε διεθνές συνέδριο Φιλοσοφίας.

Χθες το μεσημέρι και ενώ περπατούσε στην Αρχαία Ολυμπία έχασε τις αισθήσεις της. Πολίτες που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή κοντά της, έσπευσαν να την βοηθήσουν, όπως επίσης και γιατρός του Κέντρου Υγείας.

Στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου εκεί, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου, οι γιατροί διέγνωσαν στην 52χρονη σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα και αμέσως έκριναν ότι ήταν απαραίτητο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο που διαθέτει καρδιοχειρουργική μονάδα. Επειδή λοιπόν, προσθέτει ο Κώστας Διαμαντόπουλος, το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας δεν διαθέτει καρδιοχειρουργική μονάδα, αποφασίστηκε να μεταφερθεί η 52χρονη στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Σύμφωνα πάντα με το διοικητή, τέτοιου είδους περιστατικά χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση και ο χρόνος είναι πάντα ένας πολύ κρίσιμος παράγοντας.

Από την πλευρά του ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Βασίλης Τσίκαρης μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για το περιστατικό είπε ότι χθες το νοσοκομείο ενημερώθηκε ότι μεταφέρεται στην καρδιοχειρουργική κλινική επείγον περιστατικό. Μάλιστα, η καρδιοχειρουργική προετοιμάστηκε για να μη χαθεί χρόνος.

Όμως, η άτυχη γυναίκα έχασε τη μάχη λίγο πριν την Άρτα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άρτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.





Καθηγήτρια έχασε τη ζωή της μετά από καρδιακό επεισόδιο κατά τη μεταφορά της από την Αρχαία Ολυμπία στο νοσοκομείο Ιωαννίνων Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Οκτωβρίου 07, 2019 Rating: 5 Η άτυχη γυναίκα έχασε τη μάχη λίγο πριν την Άρτα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άρτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της Μία 52χρονη καθη...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: