728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πρέβεζα: Κατασχέθηκαν παράνομα αλιεύματα και δολώματα

Ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας


Δύο ερασιτέχνες υποβρύχιοι αλιείς εντοπίστηκαν από στελέχη του Λιμεναρχείου Πρέβεζας, να αλιεύουν παράνομα, με τη χρήση καταδυτικών συσκευών, πρωινές ώρες εχθές, στις θαλάσσιες περιοχές του Αγίου Θωμά και του Παντοκράτορα, δολώματα.

Όπως ανακοινώθηκε από το Λιμεναρχείο βρέθηκαν συνολικά 2.500 άτομα ολοθούριων του γένους Holothuria spp, γνωστά ως "αγγούρια της θάλασσας", αλίευμα το οποίο κατασχέθηκε και επεστράφη στο φυσικό του περιβάλλον. Επίσης κατασχέθηκαν και τα αλιευτικά εργαλεία.

Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο Πρέβεζας, η αλιεία του εν λόγω είδους δολωμάτων διενεργείται αποκλειστικά από επαγγελματίες αλιείς οι οποίοι είναι πλοιοκτήτες επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών που διαθέτουν ειδική άδεια αλίευσης των ειδών αυτών.

Επιπρόσθετα τον μήνα Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της παράνομης αλιείας κυρίως στον Αμβρακικό Κόλπο, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε επαγγελματικά αλιευτικά και ερασιτεχνικά σκάφη.

Συνολικά εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 15,5 κιλά τσιπούρες που είχαν αλιευθεί παράνομα και σύμφωνα με το Λιμεναρχείο Πρέβεζας δόθηκαν σε ευαγή ιδρύματα της περιοχής (Γηροκομείο, Ψυχαργώ και Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο).








Πρέβεζα: Κατασχέθηκαν παράνομα αλιεύματα και δολώματα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Οκτωβρίου 02, 2019 Rating: 5 Ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας Δύο ερασιτέχνες υποβρύχιοι αλιείς εντοπίστηκαν από στελέχη του Λιμεναρχείου Πρέβεζας, να αλιεύουν...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: