728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δήλωση του προπονητή Α.Ο. Πάργας για το νέο παρκέ.






ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.... Θα ήθελα να ξεκινήσω λίγο αργότερα αλλά δεν πειράζει θα το κάνω τώρα... Μετά από μεγάλη ταλαιπωρία και πολλά παρακάλια έφτασε η ώρα που περίμεναν τα παιδάκια του τόπου μας.


 Με την άμεση και τρομερά δυνατή αποφασιστικότητα του νυν Δημάρχου μας κ. Ζαχαρία Νικ. Το έργο για την τοποθέτηση του παρκέ στο κλειστό της Πάργας ξεκίνησε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Δήμαρχο. Αλλά για να πούμε και τα πράγματα όπως ακριβώς έχουν θα ξεκινήσω λίγο πιο πριν και συγκεκριμένα από τις διαπιστώσεις του προηγούμενου Δημάρχου τον Μάη του 2019 ότι θα βρίσκαμε χρήματα για το έργο τα οποία τελικά κατέληξαν τον Ιούνιο να πέσουν στο κενό. 

Εν τέλει τον Αύγουστο του ίδιου έτους με την βοήθεια του οικονομικού προϊστάμενου του Δήμου μας κ. Κώτση Μιχ. καταφέραμε να βρούμε από τα αδιάθετα 40.000€ ώστε να προχωρήσει η διαδικασία. Εκτός από όλους τους ανωτέρω που μας βοήθησαν ώστε να υλοποιηθεί αυτό το έργο , δεν θα μπορούσα να μην πω το μεγαλύτερο ευχαριστώ στον αδερφικό μου φίλο και πρώην παίκτη της ομάδας μας κ.Μπόχτη Θωμά ο οποίος ήταν στο πλευρό μας από την πρώτη στιγμή κάνοντας την πρόταση και φτιάχνοντας μελέτη και διαγωνισμό ώστε να είμαστε σήμερα εδώ και να χαιρόμαστε το αποτέλεσμα.

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς και πάλι στον Δήμαρχο μας και εύχομαι σύντομα να λάβει τέλος και η ταλαιπωρία του Δημοτικού Σταδίου Πάργας.....




Προπονητής Α.Ο. Πάργας

Πέτρος Κόκκορης




Δήλωση του προπονητή Α.Ο. Πάργας για το νέο παρκέ. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Οκτωβρίου 25, 2019 Rating: 5 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.... Θα ήθελα να ξεκινήσω λίγο αργότερα αλλά δεν πειράζει θα το κάνω τώρα... Μετά από μεγάλη ταλαιπωρία και πολλά π...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: