728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Την Κυριακή ο δημόσιος μητρικός θηλασμός




Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων υποστήριξης μητρικού θηλασμού και μητρότητας, διοργανώνει τον 10ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας!

Για τα Ιωάννινα τη διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η ομάδα “Ιωάννινα: Ομάδα Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας” (https://www.facebook.com/groups/ioannina.thilasmos/).

Η εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις έντεκα το πρωί, στο θεατράκι της Σκάλας.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα μεταφερθεί στην αίθουσα στα Παλαιά Σφαγεία

Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα παιδάκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 θα καταμετρηθούν στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό που θα γίνει την ίδια ώρα σε όλες τις πόλεις!

Διοργανώτριες και οι διαχειρίστριες της Ομάδας Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Ιωαννίνων είναι οι: Ζιώγα Μαρία, Κοψιδά Χριστίνα, Μήτσογλου Δήμητρα και Σπύρου Ξανθή.






Την Κυριακή ο δημόσιος μητρικός θηλασμός Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Οκτωβρίου 29, 2019 Rating: 5 Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων υποστήριξης μητρικού θηλασμ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: