728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η πολυσύχναστη Πάργα και οι χαμηλότερες τιμές



Αυξημένες για άλλον έναν Αύγουστο ήταν οι αφίξεις στην Ελλάδα, όπως και σε επίπεδο οκταμήνου, από αέρα και στεριά. Αυξημένα ήταν και τα έσοδα κατά 11,1% σε σχέση με τον Αύγουστο του 2018 και 13,6% σε επίπεδο επταμήνου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του INSETE, tον Αύγουστο του 2019, η κύρια αγορά κρατήσεων για την Ελλάδα ήταν η ιταλική. Η βρετανική αγορά διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση ενώ στην τρίτη θέση παρέμεινε η αγορά της Γερμανίας. Στην τέταρτη θέση, βρέθηκε η γαλλική αγορά ενώ στην πέμπτη θέση βρέθηκε η αγορά της Σερβίας.

Με ελάχιστες εξαιρέσεις, μείωση παρουσιάζουν οι τιμές τόσο των ελληνικών ξενοδοχείων όσο και των ανταγωνιστών και τον Αύγουστο 2019, σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα.

Η Ήπειρος είχε και αυτό το μήνα, τον υψηλότερο δείκτη ικανοποίησης επισκεπτών, με 90,8%. Η περιοχή παραμένει από τις ακριβότερες στα λίγων αστέρων ξενοδοχεία και από τις φθηνότερες στα πιο πολυτελή, αν και η τάση, πλην των πεντάστερων, ήταν πτωτική.

Η Πάργα ήταν ανάμεσα στους πιο πολυσύχναστους προορισμούς του Αυγούστου, στην πρώτη θέση μάλιστα.


Όλη η έκθεση του INSETE για τον Αύγουστο, είναι εδώ.





Η πολυσύχναστη Πάργα και οι χαμηλότερες τιμές Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Οκτωβρίου 01, 2019 Rating: 5 Αυξημένες για άλλον έναν Αύγουστο ήταν οι αφίξεις στην Ελλάδα, όπως και σε επίπεδο οκταμήνου, από αέρα και στεριά. Αυξημένα ήταν και τα έ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: