728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Καλλιεργούσαν φυτεία στο Ζαγόρι..




Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε δασική και δύσβατη περιοχή του Δήμου Ζαγορίου Ιωαννίνων.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν, στο χώρο της φυτείας, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 41 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία εντοπίστηκε η φυτεία κρυμμένη ανάμεσα σε πυκνή βλάστηση, στην παραπάνω περιοχή και στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν οι δύο άνδρες διότι όπως διαπιστώθηκε καλλιεργούσαν (12) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (1,55) έως (3,10) μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης, στο χώρο της φυτείας κατασχέθηκαν καλλιεργητικά σύνεργα καθώς και λάστιχο ποτίσματος, για την περιποίηση των δενδρυλλίων.

Στην κατοχή των δραστών καθώς και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (44,1) γραμμαρίων,
τέσσερα τσιγάρα κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό,
τρία πλαστικά κουτιά με σπόρους κάνναβης,
ζυγαριά ακριβείας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.




Καλλιεργούσαν φυτεία στο Ζαγόρι.. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Οκτωβρίου 26, 2019 Rating: 5 Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων,...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: