728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πρώτος χώρος θηλασμού σε δημόσια υπηρεσία!




Ο πρώτος χώρος θηλασμού σε δημόσια υπηρεσία της Ηπείρου έγινε πραγματικότητα!

Ο χώρος αυτός διαμορφώθηκε στο ισόγειο του πρώην δημαρχείο του Κατσικά Ιωαννίνων και θα εγκαινιαστεί την ερχόμενη Δευτέρα (4 Νοεμβρίου) στις δώδεκα το μεσημέρι.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Δήμου Ιωαννιτών, με την θερμή υποστήριξη της 5ης και 6ης ΤΟ.Μ.Υ Ιωαννίνων και του Κέντρου Υγείας Ιωαννίνων η οποία εντάσσεται σ’ ένα πλαίσιο δράσεων προαγωγής υγείας που σκοπό έχει να αναδείξει τη σημασία της πρακτικής και ηθικής υποστήριξης της μητέρας, του πατέρα, του βρέφους αλλά και όσων πλαισιώνουν αυτή τη θερμή αλυσίδα.

Το δωμάτιο θηλασμού εξοπλίστηκε πλήρως και έχει μετατραπεί σε έναν πανέμορφο χώρο για τις μητέρες και για τα μωρά.

«Ήδη ολοκληρώσαμε έναν κύκλο συνεργασίας με το Κέντρο Υγείας Ιωαννίνων και τις ΤΟΜΥ της περιοχής που στηρίζουν τέτοιες πρωτοβουλίες και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε στις μητέρες έναν ιδανικό χώρο για να φροντίζουν τα μωρά τους. Ο θηλασμός είναι δικαίωμα και γνωρίζουμε πως σ’ αυτή την υπέροχη διαδικασία δεν υπάρχουν ωράρια. Είμαστε βέβαιοι ότι το επόμενο διάστημα ανάλογοι χώροι θα δημιουργηθούν και σε άλλα δημοτικά και δημόσια κτίρια και υπηρεσίες», υπογράμμισε ο κ. Βλέτσας.

Σε πλήρη ταύτιση με το φετινό σύνθημα της Παγκόσμιας Συμμαχίας Δράσης για τον Μητρικό Θηλασμό: «Ενδυναμώνουμε τους γονείς – Διευκολύνουμε τον Θηλασμό», στο ισόγειο του δημαρχιακού κτηρίου Κατσικά Ιωαννίνων, από τη Δευτέρα ένας νέος, καθαρός, φωτεινός και κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των αναγκών των θηλαζουσών μαμάδων και των παιδιών τους.






Πρώτος χώρος θηλασμού σε δημόσια υπηρεσία! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Οκτωβρίου 31, 2019 Rating: 5 Ο πρώτος χώρος θηλασμού σε δημόσια υπηρεσία της Ηπείρου έγινε πραγματικότητα! Ο χώρος αυτός διαμορφώθηκε στο ισόγειο του πρώην δημαρχείο ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: