728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Συνάντηση Στέργιου Γιαννάκη με τον Υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση

Έγινε αναλυτική συζήτηση για τις εργασιακές και ασφαλιστικές διατάξεις που εισάγονται προς ψήφιση από το Υπουργείο στο νέο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο


Ο Βουλευτής Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης είχε μακρά ενημερωτική συνεργασία με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση.

Ο Βουλευτής ενημερώθηκε για τις δράσεις του Υπουργείου για την οριστική αντιμετώπιση της απαράδεκτης και ντροπιαστικής κατάστασης των καθυστερήσεων στις εκατοντάδες χιλιάδες εκκρεμείς συντάξεις, που αποτελούν πληγή για την αξιοπρέπεια των συνταξιούχων και ολόκληρης της κοινωνίας.

Επίσης έγινε αναλυτική συζήτηση για τις εργασιακές και ασφαλιστικές διατάξεις που εισάγονται προς ψήφιση από το Υπουργείο στο νέο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο και με τις οποίες ρυθμίζονται κρίσιμα ζητήματα στο πεδίο της αγοράς εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης.





Συνάντηση Στέργιου Γιαννάκη με τον Υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Οκτωβρίου 11, 2019 Rating: 5 Έγινε αναλυτική συζήτηση για τις εργασιακές και ασφαλιστικές διατάξεις που εισάγονται προς ψήφιση από το Υπουργείο στο νέο αναπτυξιακό πο...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: