728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Λύτρωση με Φούντζουλα για τον Απόλλωνα Πάργας – Πρόβλημα με τις κάρτες υγείας για Θύελλα



Με πρόβλημα στις κάρτες υγείας αθλητών διεξήχθη εχθές Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 16:00 στο γήπεδο Βαλανιδοράχης ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας 2019-20 ανάμεσα στον γηπεδούχο Απόλλωνα Πάργας και τον φιλοξενούμενο ΠΑΣ Θύελλα 2015.

Κατά την προσκόμιση των εγγράφων στους διαιτητές εντοπίστηκε πρόβλημα στις κάρτες υγείας των αθλητών του ΠΑΣ Θύελλα από τον διαιτητή Μπαϊλη και τους βοηθούς Ντόμαρη και Νάστο, με οχτώ παίκτες της ομάδας να βλέπουν την θέση τους στην κερκίδα αλλά και το Δ.Σ. της ομάδας να χάνει βασικούς παίκτες από τον συγκεκριμένο αγώνα. Από την μεριά του Απόλλωνα Πάργας δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα κατά την προσκόμιση των εγγράφων στους διαιτητές. Ο αγώνας διεξήχθη με κάποια λεπτά καθυστέρηση στην έναρξή του.

«Να τονίσουμε ότι σύμφωνα με τον ΚΑΠ από φέτος οι κάρτες υγείας των ποδοσφαιριστών πρέπει να έχουν σφραγίδα μόνο από καρδιολόγο, αφού ΜΟΝΟ Καρδιολόγος μπορεί να θεωρήσει την «Κάρτα Υγείας Αθλητή» (άρθρο 4 της ΚΥΑ).



Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Απόλλων βρέθηκε να έχει την πρώτη καλή ευκαιρία μετά από πάσα του Φουντζούλα αλλά με την άμυνα της Θύελλα να διώχνει με ασφάλεια από την περιοχή ενώ πάλι ο ίδιος παίκτης στο 7΄προσπάθησε με σουτ να βρει δίχτυα αλλά με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι. Στο 25΄η Θύελλα βρέθηκε σε καλή θέση από την εστία της Πάργας και με εκτελεστή τον Μήτση η μπάλα κατέληξε άουτ, με το σκορ να παραμένει 0-0. Στο 31΄η Πάργα είχε πάλι μια καλή ευκαιρία με τον Παππά ενώ στο 32΄ απείλησε πάλι την εστία της Θύελλας χωρίς αποτέλεσμα. Στο 38΄ο Ζοτάϊ έπιασε ένα δυνατό σουτ υπέρ της Θύελλας με την μπάλα να περνάει έξω από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ στο 41΄ο Μήτσης έστειλε και αυτός την μπάλα έξω με σουτ, με το σκορ να μένει στο 0-0. Στο 44΄καποιες κόντρες μπροστά από την εστία της Πάργας αλλά με την άμυνα να διώχνει με ασφάλεια και τις δυο ομάδες να οδεύουν στα αποδυτήρια με σκορ ημιχρόνου 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 56΄ο Απόλλων Πάργας είχε μια μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-0 όταν ο Φούντζουλας βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα της Θύελλας και ενώ η μπάλα όδευε προς τα δίχτυα αλλά με τον Κουτρουλό να την προλαβαίνει στην γραμμή της εστίας και να κρατάει το 0-0. Στο 62΄ο Απόλλων Πάργας διαμόρφωσε το 1-0 όταν μετά από ωραία πάσα του Μηλιώνη και αποδέκτη τον Φούντζουλα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Στασινού. Ο Παππάς προσπάθησε στο 70΄να κάνει το 2-0 μετά από πάσα του Φούντζουλα αλλά με την μπάλα να μην βρίσκει δίχτυα ενώ στο 87΄κοντρες μπροστά από την εστία του ΠΑΣ Θύελλα αλλά με το σκορ να παραμένει στο 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ, με τον Απόλλωνα Πάργας να κάνει το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Μπαϊλης Ν.

Βοηθοί: Ντόμαρης Α. – Νάστος Ζ.

Απόλλων Πάργας (Βέρμπης): Ζέρης, Κωτσιάς, Κιζιρόγλου (Γκιζγκζγιάν 46΄), Γεωργίου, Γόγολος, Πακος, Φούντζουλας, Παππάς, Σιδέρης (Βέκιος 78΄), Μηλιώνης (Bojang 88΄), Διαμαντόπουλος.

ΠΑΣ Θύελλα 2015 (Στασινός): Στασινός, Γουρούνας, Κουτρουλός, Μήτσης, Αποστολάκης, Ζοτάϊ, Αρίδας (Γκρέκος 82΄), Μπαρλαγιάννης, Παληογιάννης, Δριβάκος (Καπότης 78΄), Φουρλής (Φουρλής Π. 78΄).




Λύτρωση με Φούντζουλα για τον Απόλλωνα Πάργας – Πρόβλημα με τις κάρτες υγείας για Θύελλα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Οκτωβρίου 06, 2019 Rating: 5 Με πρόβλημα στις κάρτες υγείας αθλητών διεξήχθη εχθές Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 16:00 στο γήπεδο Βαλανιδοράχης ο αγώνας της 3ης α...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: