728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σημαντικό βήμα για την αεροπορική σύνδεση των Ιωαννίνων με την Κολωνία




Ένα σημαντικό βήμα για την αεροπορική σύνδεση των Ιωαννίνων με την Γερμανία που αποτελεί αίτημα κυρίως των αποδήμων, έγινε κατά την διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών στην Κολωνία όπου μετείχε η Περιφέρεια Ηπείρου. Η Ήπειρος στο πρόσωπο του Γιαννιώτη δημάρχου του Σβέρτε Δημήτρη Αξούργο βρήκε τον άνθρωπο που θα αναλάβει να κινήσει άμεσα τις διαδικασίες ώστε το αίτημα να γίνει πράξη. Το θέμα αυτό ήταν το σημαντικότερο που συζητήθηκε στη συνάντηση που είχε μαζί του και με την Πρόξενο της χώρας μας στην Κολωνία ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης και φαίνεται πως οι καλές ειδήσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν.

«Ο κ. Δ. Αξούργος έδειξε άμεσο ενδιαφέρον σύνδεσης της ευρύτερης (Γερμανικής) περιοχής με τα Ιωάννινα. Είχα άμεσα επικοινωνία με τον αερολιμενάρχη Ιωαννίνων (Δ. Μητσιμάρη) και με το Δήμαρχο Ιωαννίνων Μ. Ελισάφ. Συνεννοηθήκαμε και ζητάμε η πρωτοβουλία που θα πάρει ο κ. Αξούργος για την αεροπορική σύνδεση μέσω ενός μικρότερου γερμανικού αεροδρομίου και με γερμανική αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους που αναζητείται, να τη στηρίξει ο κόσμος που έχει συγγενείς στη Γερμανία και τα τουριστικά γραφεία, ώστε όταν τελειώσουν οι διαδικασίες να διατηρηθεί η σύνδεση στο διηνεκές».

Στη συνάντηση συζητήθηκε επίσης και η προοπτική συνεργασίας της Ηπείρου με το Δήμο Σβέρτε, το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, για τη διοργάνωση φεστιβάλ με Ηπειρωτικά προϊόντα και τη διερεύνηση ενδιαφέροντος επιχειρήσεων που θα θέλουν να αναπτύξουν συνεργασία για αγορά και προώθηση αγροτικών προϊόντων.






Σημαντικό βήμα για την αεροπορική σύνδεση των Ιωαννίνων με την Κολωνία Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Οκτωβρίου 11, 2019 Rating: 5 Ένα σημαντικό βήμα για την αεροπορική σύνδεση των Ιωαννίνων με την Γερμανία που αποτελεί αίτημα κυρίως των αποδήμων, έγινε κατά την διεθν...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: