728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

53 φαρμακεία για τα σχολεία της Άρτας




Η ελληνική φαρμακευτική εταιρεία RAFARM ταξίδεψε στην Άρτα, τον τέταρτο σταθμό του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Μικροί και Μεγάλοι».

Το πρόγραμμα «Μικροί και Μεγάλοι» πραγματοποιείται με αποκλειστικό χορηγό τη RAFARM και έχει σχεδιαστεί από κοινού με τον Οργανισμό Άγονη Γραμμή Γόνιμη, με στόχο να στηρίξει την τοπική κοινωνία μέσω της προσφοράς σχολικών φαρμακείων σε δημοτικά σχολεία και υλικοτεχνικού εξοπλισμού σε μη κερδοσκοπικές Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, σε πέντε Περιφερειακές Ενότητες της Ελλάδας, το χρονικό διάστημα 2018 - 2020.

Η εκδήλωση της επίσημης παράδοσης πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παραδόθηκαν 53 σχολικά φαρμακεία, ένα για κάθε Δημοτικό σχολείο των τεσσάρων Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας: Αρταίων, Νικολάου Σκουφά, Κεντρικών Τζουμέρκων και Γεωργίου Καραϊσκάκη.

Το πλήρως εξοπλισμένο φαρμακείο Πρώτων Βοηθειών είναι εναρμονισμένο με τις κατευθυντήριες οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, ενώ εντός του φαρμακείου περιλαμβάνονται και οδηγίες Πρώτων Βοηθειών.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, ενισχύθηκε επίσης με υλικοτεχνικό εξοπλισμό, βάσει των αναγκών που η ίδια καθόρισε, η μη κερδοσκοπική Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων, το Γηροκομείο Γεωργίου & Σοφίας Μάτσου- Ιερά Μητρόπολις Άρτης.




53 φαρμακεία για τα σχολεία της Άρτας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Οκτωβρίου 24, 2019 Rating: 5 Η ελληνική φαρμακευτική εταιρεία RAFARM ταξίδεψε στην Άρτα, τον τέταρτο σταθμό του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Μικροί και Μεγάλ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: