728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Με μεγάλη επιτυχία το 2nd All Saints Parga Sup Race.



Με εξαιρετική συμμετοχή που ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή 12-13  Οκτωβρίου το 2ο ST Sup Race «All Saints» Parga.


Παρότι μέσα Οκτωβρίου, οι καιρικές συνθήκες διεξαγωγής ήταν άκρως καλοκαιρινές με τη θερμοκρασία κοντά τους 30 βαθμούς.
Μια καλοστημένη εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε από το Ναυτικό Όμιλο Πάργας στην παραλία του Βάλτου, μια πραγματικά μαγευτική τοποθεσία και είχε αγωνιστική διαδρομή την πανέμορφη ακτογραμμή σε Βορρά και Νότο με σημεία αναφοράς όλα τα εξωκκλήσια της περιοχής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η εκδήλωση εμπεριείχε τις παραρακάτω κατηγορίες:


Στις 2 ημέρες του event  πραγματοποιήθηκαν  αγώνες Elite Long Distance (16–20km), Elite Technical race (4–6km), Elite Sprint race, Amateur race (10km), Fun technical & distance race (4km), Generation X race (2km).


Τα αγωνίσματα ήταν τα εξής:


ΣΑΒΒΑΤΟ 12/10
Elite sprints
Elite technical 5.5 Km
Fun technical 3.5 km


ΚΥΡΙΑΚΗ 13/10
Generation X (kids) 2Km
Fun distance 4 Km
Amateur distance 10 Km
Elite distance 20 Km

Αρκετές «μάχες» δόθηκαν μέσα στο νερό, με τους αθλητές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να παρουσιάζουν στους θεατές το πολύ εντυπωσιακό θέαμα που προσφέρει το άθλημα του σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο.

Οι αθλητές και οι συνοδοί απόλαυσαν τη φιλοξενία των Παργινών όπως και διάφορες παροχές όπως, δωρεάν συμμετοχή στην εκδήλωση, δωρεάν διαμονή για τους αθλητές/τριες και τους συνοδούς αυτών για δύο ημέρες, μπουφές αθλητών.

Αξίζει να σημειωθεί η υποστήριξη που προσέφεραν όλες οι τοπικές αρχές και επιχειρήσεις ως χορηγοί, κάτι που βοήθησε όλο αυτό να γίνει πραγματικότητα.




Με μεγάλη επιτυχία το 2nd All Saints Parga Sup Race. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Οκτωβρίου 14, 2019 Rating: 5 Με εξαιρετική συμμετοχή που ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή 12-13  Οκτωβρίου το 2ο ST...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: