728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

"Restart mAI City" - Στα Τρίκαλα ο Ν.Γεωργάκος: Ο Δήμος Πρέβεζας οφείλει και θα κάνει το βήμα προς την ανάπτυξη ενός βιώσιμου και έξυπνου Δήμου

Άρχισαν το μεσημέρι, στον Μύλο Ματσόπουλου στα Τρίκαλα, οι εργασίες του τριήμερου συνεδρίου




Άρχισαν εχθές το μεσημέρι, στον Μύλο Ματσόπουλου στα Τρίκαλα, οι εργασίες του τριήμερου συνεδρίου Plug & Play «Restart mAI City» για τις πόλεις του μέλλοντος με τις δράσεις του μέλλοντος.

Δήμαρχοι από όλη τη χώρα συζητούν με εκπροσώπους της κυβέρνησης και κορυφαίες επιχειρήσεις παρουσιάζουν πρακτικές και ουσιαστικές λύσεις για τους δήμους και τους πολίτες.

Σε ποιες πόλεις θα ζούμε από το 2020; Πώς θα διαβιούν οι κάτοικοι; Με ένα κουμπί στο smart phone θα βρίσκουμε θέση στάθμευσης; Ποια η σχέση τουρισμού και εσόδων από τη διατροφή για κάθε πόλη; Υπάρχουν παραδείγματα για τις πόλεις της επόμενης δεκαετίας στη χώρα μας; Αυτά τα ερωτήματα απασχολούν το συνέδριο, το οποίο συνδιοργανώνουν ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala ΑΕ με στόχο την ανάπτυξη μίας «Έξυπνης και Βιώσιμης Πόλης».

Το τριήμερο συνέδριο έχει ως στόχο τη δημιουργία επαφής και δικτύωσης ανάμεσα στις δημοτικές Αρχές της χώρας, ώστε οι εφαρμοζόμενες και οι προς υλοποίηση πολιτικές να συνδυαστούν με λύσεις προς όφελος των πολιτών.

Στο συνέδριο συμμετέχει και ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, πλαισιωμένος από συνεργάτες του, ο οποίος θα πραγματοποιήσει μια σειρά από συναντήσεις ως προς τις νέες εφαρμογές και τεχνολογίες για τη δημιουργία μιας βιώσιμης και έξυπνης πόλης σε κάθε διάσταση ως προς τη βέλτιστη κεφαλοποίηση των δυναμικών του Δήμου Πρέβεζας.

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Γεωργάκος «Ο Δήμος Πρέβεζας οφείλει και θα κάνει το βήμα προς την ανάπτυξη ενός βιώσιμου και έξυπνου Δήμου».




"Restart mAI City" - Στα Τρίκαλα ο Ν.Γεωργάκος: Ο Δήμος Πρέβεζας οφείλει και θα κάνει το βήμα προς την ανάπτυξη ενός βιώσιμου και έξυπνου Δήμου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 27, 2019 Rating: 5 Άρχισαν το μεσημέρι, στον Μύλο Ματσόπουλου στα Τρίκαλα, οι εργασίες του τριήμερου συνεδρίου Άρχισαν εχθές το μεσημέρι, στον Μύλο Ματ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: