728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αρχαιολόγοι από το Τελ Αβίβ γνωρίζουν την Ήπειρο




Στην πόλη των Ιωαννίνων, βρίσκεται από την περασμένη Δευτέρα, αποστολή αρχαιολόγων από το Αρχαιολογικό Ινστιτούτο του Τελ Αβίβ, προκειμένου να θαυμάσουν τα μνημεία της πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Η αποστολή, με επικεφαλής τον εκπρόσωπο του Ινστιτούτου Peter Stepansky, στο πλαίσιο της αρχαιολογικού ενδιαφέροντος επίσκεψης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου τα μέλη της υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Στην αποστολή, συμμετέχει και ο Καθηγητής Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο Χάιφας Arthur Segal, ο οποίος δώρισε στον Δήμαρχο δύο βιβλία από την ανασκαφή του στο Τελ Αβίβ και συγκεκριμένα σε περιοχή πάνω από τη λίμνη της Γαλιλαίας.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε την αποστολή και στην ομιλία του, αναφέρθηκε στην ιστορία της πόλης των Ιωαννίνων και στον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η αποστολή από το Τελ Αβίβ επισκέφθηκε όλα τα μνημεία της Ηπείρου, με τους αρχαιολόγους να δηλώνουν ενθουσιασμένοι από τον αρχαιολογικό πλούτο της περιοχής.





Αρχαιολόγοι από το Τελ Αβίβ γνωρίζουν την Ήπειρο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 13, 2019 Rating: 5 Στην πόλη των Ιωαννίνων, βρίσκεται από την περασμένη Δευτέρα, αποστολή αρχαιολόγων από το Αρχαιολογικό Ινστιτούτο του Τελ Αβίβ, προκειμέν...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: