728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Παράταση και επίσημα για το Κτηματολόγιο – Οι νέες καταληκτικές ημερομηνίες




Παράταση και επίσημα για το Κτηματολόγιο. Η παράταση μαζί με τις νέες καταληκτικές ημερομηνίες ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος μετά από απόφαση του Υφυπουργού Δ. Οικονόμου. Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για την τελευταία ευκαιρία ωστόσο τα προβλήματα με τα οποία είναι αντιμέτωποι οι ιδιοκτήτες ακινήτων είναι τεράστια. Τα νέα χρονικά περιθώρια μάλιστα είναι περιορισμένα κάτι που καθιστά από τώρα αμφίβολη τη δυνατότητα περαίωσης της διαδικασίας ειδικά στους τρεις νομούς της Ηπείρου.

Σύμφωνα με την απόφαση του Υφυπουργού δίνεται παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων για τους κατοίκους της ημεδαπής, της αλλοδαπής και για το Ελληνικό Δημόσιο από τη 16η Σεπτεμβρίου 2019 έως την 30η Σεπτεμβρίου 2019 επί των ακινήτων που κτηματογραφούνται:

Στις υπόλοιπες περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Πρέβεζας και 'Αρτας της Περιφέρειας Ηπείρου και της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Δίνεται παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων για τους κατοίκους της ημεδαπής, της αλλοδαπής και για το Ελληνικό Δημόσιο από τη 16η Σεπτεμβρίου 2019 έως την 31 Οκτωβρίου 2019 επί των ακινήτων που κτηματογραφούνται:

Στις υπόλοιπες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων της Περιφέρειας Ηπείρου.





Παράταση και επίσημα για το Κτηματολόγιο – Οι νέες καταληκτικές ημερομηνίες Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 13, 2019 Rating: 5 Παράταση και επίσημα για το Κτηματολόγιο. Η παράταση μαζί με τις νέες καταληκτικές ημερομηνίες ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: