728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ανθρωπιστική βοήθεια από την Ελλάδα μετά τους σεισμούς στην Αλβανία




Ανθρωπιστική βοήθεια με είδη πρώτης ανάγκης για την Αλβανία, που μετά τον μεγάλο σεισμό, ο οποίος άφησε πολλούς ανθρώπους άστεγους, χτυπήθηκε και από τις πλημμύρες που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία, στέλνει η Ελλάδα. Η βοήθεια μεταφέρθηκε με C-130. Την αποστολή συνόδευσε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να την παραδώσει στις αλβανικές αρχές, στο πλαίσιο της αλληλεγγύης και της διακρατικής συμφωνίας μεταξύ των δύο χωρών, μετά το σεισμό που σημειώθηκε στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι η Αλβανία ενεργοποίησε τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας, ζητώντας αρχικά και διασωστικά συνεργεία για την έρευνα εγκλωβισμένων από τον σεισμό.

Στην συνέχεια όμως ανέφερε ότι δεν χρειαζόταν διασώστες, αλλά είχε ανάγκη από είδη πρώτης ανάγκης για τους άστεγους, αίτημα στο οποίο ανταποκρίθηκε η Ελλάδα.

Η Ελλάδα προχώρησε στην αποστολή, που περιλαμβάνει γεννήτριες, σκηνές, κρεβάτια, στρώματα, κουβέρτες, φάρμακα και σημαντικές ποσότητες τροφίμων.





πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Ανθρωπιστική βοήθεια από την Ελλάδα μετά τους σεισμούς στην Αλβανία Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 29, 2019 Rating: 5 Ανθρωπιστική βοήθεια με είδη πρώτης ανάγκης για την Αλβανία, που μετά τον μεγάλο σεισμό, ο οποίος άφησε πολλούς ανθρώπους άστεγους, χτυπή...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: