728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΠΡΕΒΕΖΑ: Παρέμβαση Σ.Γιαννάκη για τον Τομέα ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου



Σχετικά με την αναστάτωση που προκλήθηκε στην τοπική κοινωνία του Δήμου Πάργας, για το ενδεχόμενο κλείσιμο του τομέα ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου, έπειτα από την ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ της 7ης Περιφέρειας καταγγέλλοντας την προηγούμενη Διοίκηση του ΕΚΑΒ για προχειρότητα στη δημιουργία του Τομέα ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου, θεωρώ ότι:

Είναι τουλάχιστον απαράδεκτος ο τρόπος που η προηγούμενη Κυβέρνηση χειρίστηκε ένα τόσο λεπτό και συνάμα ευαίσθητο θέμα, που έχει να κάνει με την ανθρώπινη ζωή, διότι στον χώρο της Υγείας δεν χωράει η πολιτική του χειροκροτήματος και της ψηφοθηρίας. Η Κυβέρνηση του Σύριζα λειτούργησε τον Τομέα ΕΚΑΒ στον Μεσοπόταμο με προχειρότητα και χωρίς κανέναν σχεδιασμό για την αυριανή μέρα, με αποτέλεσμα σήμερα να κινδυνεύει με κλείσιμο αφού δεν υπάρχει οργανική θέση.


Επικοινώνησα με τον Δήμαρχο Πάργας, κ. Νικόλαο Ζαχαριά, που με διαβεβαίωσε πως έπειτα από επικοινωνία που είχε με τον Διευθυντή της 7ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ, κ. Βασίλειο Παπαδιώτη, δρομολογούνται οι διαδικασίες και σύντομα θα καλυφθούν οι θέσεις για την εύρυθμη λειτουργία του Τομέα ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο.

Βεβαίως οι δικές μου προσπάθειες θα ενταθούν τόσο προς τον Υπουργό Υγείας όσο και προς τον νέο Πρόεδρο του ΕΚΑΒ για την κάλυψη με μόνιμες θέσεις προσωπικού, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ορθή και σωστή λειτουργία του Τομέα ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου.
ΠΡΕΒΕΖΑ: Παρέμβαση Σ.Γιαννάκη για τον Τομέα ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 27, 2019 Rating: 5 Σχετικά με την αναστάτωση που προκλήθηκε στην τοπική κοινωνία του Δήμου Πάργας, για το ενδεχόμενο κλείσιμο του τομέα ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου, έ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: