728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Χατζηδάκης.. Εξετάζεται η δυνατότητα αύξησης του προϋπολογισμού για το «Εξοικονομώ»




Την δυνατότητα αύξησης του προϋπολογισμού του «Εξοικονομώ» που στην Ήπειρο εξαντλήθηκε σε λιγότερο από μία ώρα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, όπως έγραψε το Epiruspost, επιβεβαίωσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος συνοδεύει τον Πρωθυπουργό στην επίσκεψή του στην Ήπειρο. Η Περιφέρεια έχει εγκεκριμένο ποσό δέκα εκατομμυρίων το οποίο μπορεί να μεταφερθεί στον κουμπαρά του «Εξοικονομώ» αρκεί να ξεπεραστούν ορισμένα γραφειοκρατικά εμπόδια. Ο Υπουργός στις δηλώσεις του ανέφερε ότι «είμαστε σε επαφή με τις υπηρεσίες του Υπουργείου και με τον Περιφερειάρχη για να αυξηθεί το ποσό» και έκανε γνωστό ότι το Υπουργείο θα επανέλθει και με καινούρια φάση.

«Εδώ στην Ήπειρο, κατευθείαν την πρώτη μέρα εξαντλήθηκε ο προϋπολογισμός και είμαστε σε επαφή με τις υπηρεσίες του Υπουργείου και με τον περιφερειάρχη τον κ. Καχριμάνη, ώστε να αυξηθεί το ποσό και έτσι κι αλλιώς θα επανέλθουμε με μια καινούργια φάση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Χατζηδάκης τόνισε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι πολύ χρήσιμο για τους κατοίκους καθώς εξοικονομούν ενέργεια, είναι χρήσιμο καθώς συμβάλλει στην αναζωογόνηση της οικοδομής και είναι χρήσιμο και για το περιβάλλον.

«Είναι σημαντικό ότι έχει επιλεγεί μια διαδικασία, που την ημέρα που υποβάλλεις την αίτησή σου κλείνει και το θέμα για σένα. Θα προχωρήσει και στις άλλες ελληνικές περιφέρειες τις επόμενες μέρες και θα επανέλθουμε όπως σας είπα με καινούργια φάση και περισσότερα χρήματα», κατέληξε.




Χατζηδάκης.. Εξετάζεται η δυνατότητα αύξησης του προϋπολογισμού για το «Εξοικονομώ» Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 17, 2019 Rating: 5 Την δυνατότητα αύξησης του προϋπολογισμού του «Εξοικονομώ» που στην Ήπειρο εξαντλήθηκε σε λιγότερο από μία ώρα, σε συνεργασία με την Περι...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: