728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δεκάδες τραυματίες στην Αλβανία




Πάνω από 55 άτομα μέχρι τώρα έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία των Τιράνων καθώς τραυματίστηκαν από τις δύο σεισμικές δονήσεις που σημειώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου.

Στα Τίρανα επικρατούν εικόνες χάους με χιλιάδες πολίτες στους δρόμους ενώ μετά τον διπλό σεισμό σημειώθηκαν και αρκετές ακόμη δονήσεις.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Υπουργείου Άμυνας της χώρας σπίτια και άλλα κτίρια έχουν υποστεί ζημιές, αλλά δεν έχουν καταρρεύσει. Ωστόσο τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για καταρρεύσεις 10 κτιρίων.

Από τις σεισμικές δονήσεις έχουν υποστεί ζημιές κτίρια και πολυκατοικίες ενώ από το υπουργείο Εσωτερικών και τους δήμους δίνονται οδηγίες στους κατοίκους και τους ενημερώνουν για τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης και τους καλούν να παραμείνουν έξω από τα σπίτια.









Δεκάδες τραυματίες στην Αλβανία Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 21, 2019 Rating: 5 Πάνω από 55 άτομα μέχρι τώρα έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία των Τιράνων καθώς τραυματίστηκαν από τις δύο σεισμικές δονήσεις που σημειώθη...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: