728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δελτίο Τύπου:Ομάδα πρωτοβουλίας για τα κέντρα υγείας καναλακίου και Πάργας



ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΓΑΣ Καναλάκι 26-9-2019


ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΓΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σε σχέση με δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας του τοπικού έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και αφορούν στην αναστολή λειτουργίας του σταθμού του ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου έχουμε να ανακοινώσουμε τα εξής:


1.Άμεσα με την δημοσίευση της πληροφορίας υπήρξε επικοινωνία του Δημάρχου Πάργας Νίκου Ζαχαριά με τον Διοικητή του ΕΚΑΒ Ηπείρου και τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος του Νομού Πρεβέζης κ. Στέργιο Γιαννάκη. Αντίστοιχη επικοινωνία υπήρχε και από μέλη των επιτροπών αγώνα που είχαν συγκροτηθεί πριν από τρία χρόνια και έθεσαν τότε τα θέμα της δημιουργίας σταθμού ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο και στελέχωσης για 24αωρη λειτουργία των Κέντρων Υγείας Καναλακίου και Πάργας.
2.Μετά από αυτή την επικοινωνία έχουμε να δηλώσουμε ότι από πλευράς των αρμόδιων θεσμικών παραγόντων που αναφέρθηκαν πάρα πάνω, υπήρχε ρητή δήλωση-δέσμευση ο,τι αυτές οι πληροφορίες δεν ευσταθούν ,αλλά αντίθετα υπάρχει πρόθεση για πλήρη στελέχωση του Σταθμού του Μεσοποτάμου στο άμεσο μέλλον.


3.Ο σταθμός ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου στον χρόνο που λειτουργεί βοήθησε να εμπεδωθεί κλίμα ασφάλειας στους πολίτες του Φαναρίου και της Πάργας και τους πολυπληθείς επισκέπτες ,για τα προβλήματα υγείας που απαιτούσαν άμεση επέμβαση. Επίσης όλοι γνωρίζουν συμβάντα που σώθηκαν ζωές από αυτή την δράση του ΕΚΑΒ και των δια σωστών του.
Θα παρακολουθούμε στενά το θέμα και δεν θα δεχτούμε ένα κεκτημένο που αφορά την ζωή και την υγεία των κατοίκων του Δήμου μας να αναιρεθεί. Θα πράξουμε τα δέοντα ,όπως κάναμε και στο παρελθόν ,για να συνεχίσουμε να έχουμε αυτή την υπηρεσία Υγείας στον Δήμο μας.


4.Με αφορμή αυτή την ευκαιρία να θυμίσουμε, ότι βρίσκεται σε γραφειοκρατική εκκρεμότητα η διαδικασία πρόσληψης γιατρών ,στα Κ.Υ. Καναλακίου και Πάργας, η οποία ξεκίνησε από την προηγούμενη κυβέρνηση. Ζητάμε την άμεση επίλυση αυτών των ζητημάτων και την πρόσληψη των γιατρών, η οποία θα δημιουργήσει δυνατότητα για 24ωρη λειτουργία των δύο Κέντρων Υγείας.


Ο Δήμαρχος Πάργας
Ζαχαριάς Νικος

Οι ομάδες Πρωτοβουλίας για τα Κ.Υ.Καναλακίου και Πάργας.
Δελτίο Τύπου:Ομάδα πρωτοβουλίας για τα κέντρα υγείας καναλακίου και Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 26, 2019 Rating: 5 ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΓΑΣ Καναλάκι 26-9-2019 ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΓΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σε σχέση με δημοσιεύματα...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: