728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Την αναγκαιότητα σύνδεσης της Πρέβεζας με την Ιόνια Οδό, έθεσε ο Περιφερειάρχης στον Πρωθυπουργό

Ενημερωμένο για όλα τα ζητήματα της περιφέρειας «βρήκε» τον πρωθυπουργό ο περιφερειάρχης Ηπείρου


Σημαντική χαρακτήρισε τη συνάντηση των περιφερειαρχών με τον πρωθυπουργό ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο οποίος αμέσως μετά μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Πρόκειται, όπως ανέφερε, για μια «συνάντηση εργασίας» η οποία θα πραγματοποιείται κάθε δύο μήνες. Ο πρωθυπουργός, όπως επισήμανε ο κ. Καχριμάνης, ήταν ενημερωμένος για όλα τα ζητήματα της ελληνικής περιφέρειας, συζήτησε κάθε θέμα και ήδη τα επεξεργάζεται για την προώθησή τους, όπως αλλαγές νόμων, σε διάφορα θέματα. «Αν όλα αυτά προχωρήσουν ίσως θα είναι η πιο αποτελεσματική κεντρική διοίκηση των τελευταίων χρόνων στον τόπο», τόνισε ο περιφερειάρχης Ηπείρου.

Ο κ. Καχριμάνης από την πλευρά του, έθεσε το ζήτημα των οδικών αξόνων στην Ήπειρο, γιατί όπως είπε, «το υπουργείο το είχε πάει πίσω». Ειδικότερα, κατά την συναντηση έθεσε την αναγκαιότητα σύνδεσης της Πρέβεζας με την Ιόνια Οδό και της δημιουργίας σύγχρονου αυτοκινητόδρομου που θα συνδέει τα Ιωάννινα με τον μεθοριακό σταθμό στην Κακκαβιά, το θέμα του Ε65, αλλά και το ζήτημα του οδικού παραλιακού άξονα της Ηπείρου.






Την αναγκαιότητα σύνδεσης της Πρέβεζας με την Ιόνια Οδό, έθεσε ο Περιφερειάρχης στον Πρωθυπουργό Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 04, 2019 Rating: 5 Ενημερωμένο για όλα τα ζητήματα της περιφέρειας «βρήκε» τον πρωθυπουργό ο περιφερειάρχης Ηπείρου Σημαντική χαρακτήρισε τη συνάντηση των...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: