728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η λογοτεχνία στα σκουπίδια…




Η λογοτεχνία στα σκουπίδια και η αντιπαράθεση στα κοινωνικά δίκτυα! Δεκάδες βιβλία βρέθηκαν σε παράνομη χωματερή καθώς δεν είχαν θέση στο Δήμο Φιλιατών ο οποίος αποφάσισε να καθαρίσει τις αποθήκες του!

Τα βιβλία στοιβαγμένα για χρόνια και κάποιοι θέλησαν να τα ξεφορτωθούν. Έτσι πετάχθηκαν σε σκουπιδότοπο χωρίς περισσή σκέψη.

Τις εικόνες των πεταμένων βιβλίων ανήρτησε ο δημοτικός σύμβουλος Φιλιατών Βαγγέλης Λιανός.

Το θέαμα αποκαρδιωτικό και ως ένα βαθμό ενδεικτικό της νοοτροπίας των νεοελλήνων.. Στα σκουπίδια η λογοτεχνία και καβγάς στο Facebook για τα like και τις καρδούλες!

Ο αντιδήμαρχος λοιπόν αγρίεψε και έτσι αφενός παραδέχεται ότι τα βιβλία κατέληξαν στη χωματερή με ευθύνη του δήμου αφετέρου επιτίθεται στο δημοτικό σύμβουλο που ανήρτησε τις φωτογραφίες υποστηρίζοντας ότι το κάνει για λόγους… αντιπολίτευσης!

«Έχω υποχρέωση παρά την άγνοιά μου για το θέμα να ζητήσω δημόσια συγνώμη για τη συμπεριφορά του άχρηστου προς χρήση υλικού.

Το βιβλίο δεν είναι άψυχο υλικό όσο άχρηστο πώς χρήση κι αν είναι» αναφέρει ο αντιδήμαρχος.

Ερώτημα αναπάντητο…

Πως εννοεί την συμπεριφορά του άχρηστου προς χρήση υλικού!

Κατά τα λοιπά η δημοτική αρχή Φιλιατών θα έπρεπε να προβληματίζεται διπλά για την παράνομη χωματερή που χρησιμοποιεί όταν στην Ήπειρο καμαρώνουμε ότι αυτές ανήκουν οριστικά στο παρελθόν!







Η λογοτεχνία στα σκουπίδια… Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 22, 2019 Rating: 5 Η λογοτεχνία στα σκουπίδια και η αντιπαράθεση στα κοινωνικά δίκτυα! Δεκάδες βιβλία βρέθηκαν σε παράνομη χωματερή καθώς δεν είχαν θέση στο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: