728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πολύ σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Νιάρχου… Μετωπική μηχανής με ΙΧ




Πολύ σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις δώδεκα περίπου το μεσημέρι του Σαββάτου στην Λεωφόρο Νιάρχου στα Γιάννινα. Το τροχαίο έγινε στο ύψος μεγάλου πολυκαταστήματος όταν μοτοσυκλέτα συγκρούστηκε μετωπικά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, με ΙΧ αυτοκίνητο. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, όχημα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο. Στην κεντρική οδική αρτηρία που συνδέει την πόλη των Ιωαννίνων με το Πανεπιστήμιο επικράτησαν εικόνες χάους.

Ουρές οχημάτων, με πολλά από τα αυτοκίνητα να σταματούν καθώς κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει τις εικόνες που αντίκριζε.

Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της αστυνομίας για την ρύθμιση της κυκλοφορίας που διεξάγεται με δυσκολία και με μεγάλη προσοχή.

Τα αίτια του ατυχήματος και τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε διερευνά η τροχαία.














Πολύ σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Νιάρχου… Μετωπική μηχανής με ΙΧ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 07, 2019 Rating: 5 Πολύ σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις δώδεκα περίπου το μεσημέρι του Σαββάτου στην Λεωφόρο Νιάρχου στα Γιάννινα. Το τροχαίο έγινε στο ύψος ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: