728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πρόταση για θερμικές κάμερες και στην Κόνιτσα




Τα συνεχή κρούσματα κλοπών σε βάρος πολιτιστικών θησαυρών στην ακριτική Κόνιτσα και το έντονο αίσθημα ανασφάλειας που νιώθουν οι κάτοικοι της περιοχής φέρνει στη Βουλή ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιώργος Αμυράς με ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Πρόσφατο κρούσμα, η κλοπή σημαντικών θρησκευτικών κειμηλίων που σημειώθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, στην κοινότητα Παλαιοσελλίου της Κόνιτσας.

«Αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση της πολιτείας να παρέχει ασφάλεια στους ακρίτες της και προστασία στην πολιτιστική κληρονομιά της χώρας», τονίζει ο Γιώργος Αμυράς και ζητά ενίσχυση των μέτρων ασφάλειας της περιοχής με τη χρήση συστήματος επιτήρησης με θερμικές κάμερες, όπως έγινε και στον Έβρο, ώστε η αστυνόμευση της περιοχής να είναι επαρκής.





Πρόταση για θερμικές κάμερες και στην Κόνιτσα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 26, 2019 Rating: 5 Τα συνεχή κρούσματα κλοπών σε βάρος πολιτιστικών θησαυρών στην ακριτική Κόνιτσα και το έντονο αίσθημα ανασφάλειας που νιώθουν οι κάτοικοι...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: