728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η καταιγίδα χτύπησε την παραλίμνιο… Έκλεισε ο δρόμος, πολλές κλήσεις στην Πυροσβεστική




Αρκετά προβλήματα, κυρίως στην παραλίμνια περιοχή άφησε η καταιγίδα που ξέσπασε με ένταση το απόγευμα της Δευτέρας. Η Πυροσβεστική δέχθηκε αρκετές κλήσεις για άντληση υδάτων από ισόγεια και υπόγεια ενώ για μία ακόμη φορά έκλεισε ο παραλίμνιος δρόμος από το σημείο όπου γίνεται η επιβίβαση και αποβίβαση από τα καραβάκια και μέχρι την Κυρά Φροσύνη. Το ύψος του νερού στο οδόστρωμα ήταν αρκετό με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η διέλευση των οχημάτων. Το πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο είναι μόνιμο και ως ένα βαθμό οφείλεται στα κλεισμένα από τα φύλλα των δέντρων φρεάτια.

Κυκλοφοριακό χάος επικράτησε στην οδό Αβέρωφ καθώς έκλεισε η Καραμανλή στην είσοδο του Κάστρου.

Κι αυτό επειδή από ριπή του ανέμου και την ένταση της βροχής «ξηλώθηκε» τέντα σε κτίριο πρώτου ορόφου.

Η τέντα μαζί με τα σιδερένια στηρίγματα κρέμονταν κυριολεκτικά στον αέρα με αποτέλεσμα να χρειαστεί επιχείρηση της Πυροσβεστικής για περισσότερο από μία ώρα προκειμένου να απομακρυνθεί.

Σε αρκετά σημεία της παραλίμνιας ζώνης έπεσαν κλαδιά από δέντρα χωρίς όμως να δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα.













Η καταιγίδα χτύπησε την παραλίμνιο… Έκλεισε ο δρόμος, πολλές κλήσεις στην Πυροσβεστική Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 09, 2019 Rating: 5 Αρκετά προβλήματα, κυρίως στην παραλίμνια περιοχή άφησε η καταιγίδα που ξέσπασε με ένταση το απόγευμα της Δευτέρας. Η Πυροσβεστική δέχ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: