728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σιβυλλική δήλωση για τα σκουπίδια της Κέρκυρας





Μία δήλωση που χωρά πολλές ερμηνείες καθώς αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα έκανε ο Υπουργός Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μεταφοράς των απορριμμάτων της Κέρκυρας στην Ήπειρο.

Ο Υπουργός δεν το απέκλεισε αλλά φρόντισε να στείλει μήνυμα προς το Ιόνιο για την ανάγκη εύρεσης οριστικής λύσης εντός της Κέρκυρας.

«Αυτά είναι θέματα του συνολικού σχεδιασμού, έτσι και αλλιώς θα αναθεωρηθεί- έχουμε υποχρέωση να το κάνουμε- και ο εθνικός σχεδιασμός, αλλά και ο περιφερειακός σχεδιασμός. Το ζήτημα είναι να βρεθεί μια λύση στην ίδια την Κέρκυρα, αυτό είναι το σημαντικό. Όποιες εμβαλωματικές λύσεις θα εξεταστούν με γνώμονα και τη δημόσια υγεία. Αλλά το βασικό- και γι’ αυτό ήταν εδώ η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, η κα Κράτσα- είναι να βρεθεί μια σύγχρονη ευρωπαϊκή λύση στην Κέρκυρα», ανέφερε στη δήλωσή του ο κ. Χατζηδάκης.




Σιβυλλική δήλωση για τα σκουπίδια της Κέρκυρας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 17, 2019 Rating: 5 Μία δήλωση που χωρά πολλές ερμηνείες καθώς αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα έκανε ο Υπουργός Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης, όταν ρωτ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: