728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η εντυπωσιακή επιχείρηση του Έρικσον





Τα ελικόπτερα Έρικσον τα οποία μισθώνει για την πυρόσβεση η χώρα μας έχουν αποδειχθεί τα πιο αποτελεσματικά.

Οι δυνατότητές του είναι απεριόριστες ξεκινώντας από τους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους που διαθέτουν για την ρίψη νερού, την δυνατότητα να επιχειρούν σε σημεία που δεν μπορεί να φτάσει άλλο μέσο εναέριο ή επίγειο και φτάνοντας μέχρι τον τρόπο υδροληψίας που μπορεί να γίνει εν πτήσει.

Στην Ήπειρο γνωρίσαμε τα Έρικσον το 2000, όταν η πύρινη λαίλαπα κατέστρεψε την Αγία Μαρίνα και την Λάβδανη αφήνοντας πίσω της νεκρούς και δεκάδες καμένα σπίτια.

Έκτοτε και μέχρι να εισέλθουμε στα μνημονιακά χρόνια, κάθε χρόνο ένα Έρικσον βρισκόταν στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων και στην διάθεση των πυροσβεστικών υπηρεσιών.

Τις μέρες αυτές ο «γίγαντας της αεροπυρόσβεσης» επιχείρηση στην Κόνιτσα, στο Ροιδοβούνι, όπου η φωτιά κατέκαιγε εκτάσεις σε χαράδρες και απότομες πλαγιές.

Οι εικόνες είναι εκπληκτικές και ίσως αποτελούν την αφορμή να διεκδικήσουν και πάλι οι αρχές της Ηπείρου την μόνιμη παρουσία ενός τέτοιου ελικοπτέρου στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων.








Η εντυπωσιακή επιχείρηση του Έρικσον Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 01, 2019 Rating: 5 Τα ελικόπτερα Έρικσον τα οποία μισθώνει για την πυρόσβεση η χώρα μας έχουν αποδειχθεί τα πιο αποτελεσματικά. Οι δυνατότητές του είναι ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: