728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μήνυμα του Βουλευτή Ν. Πρεβέζης Στέργιου Γιαννάκη για τη νέα σχολική χρονιά



Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να ευχηθώ στις μαθήτριες και τους μαθητές μας, που με ανανεωμένες τις δυνάμεις τους μετά τις καλοκαιρινές διακοπές αρχίζουν έναν νέο κύκλο μαθημάτων με στόχο να γεμίσουν τις ψυχές και το μυαλό τους με εμπειρίες και γνώσεις, καλή σχολική χρονιά με υγεία και όρεξη για δουλειά. Στα παιδάκια που για πρώτη φορά θα περάσουν το κατώφλι του σχολείου εύχομαι να βρουν στο νέο τους περιβάλλον τη δεύτερή τους οικογένεια.

Στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς εύχομαι καλή δύναμη και μια πολύ αρμονική συνεργασία.

Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας ώστε το σχολείο να γίνει η πηγή γνώσεων αλλά και αξιών και ιδανικών που κοσμούν τον ανθρώπινο χαρακτήρα όπως η πίστη, η ανθρωπιά, η τιμιότητα, η ειλικρίνεια, η αλληλεγγύη, το ήθος, η ευγενής άμιλλα, η αγάπη, ο αλληλοσεβασμός και η αποδοχή της διαφορετικότητας του άλλου.

Καλή δημιουργική και ευλογημένη σχολική χρονιά!!!



Στέργιος Γιαννάκης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Νομού Πρέβεζας




Μήνυμα του Βουλευτή Ν. Πρεβέζης Στέργιου Γιαννάκη για τη νέα σχολική χρονιά Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 11, 2019 Rating: 5 Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να ευχηθώ στις μαθήτριες και τους μαθητές μας, που με ανανεωμένες τις δυνάμεις τους μετ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: