728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σε 45 λεπτά εξαντλήθηκε το «Εξοικονομώ» για την Ήπειρο




Σαράντα πέντε μόλις λεπτά χρειάστηκαν γα να ανοίξει και να κλείσει το πολυαναμενόμενο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον». Όσοι πρόλαβαν, ελάχιστοι δηλαδή μπροστά στο σύνολο των ενδιαφερομένων… πρόλαβαν. Ο προϋπολογισμός εξαντλήθηκε και η φόρμα έκλεισε προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες μόνο ένας μικρός αριθμός αιτήσεων θα ικανοποιηθεί και από την δεύτερη προκήρυξη ενώ πλήθος νοικοκυριών έμειναν στο περίμενε. Το πρόβλημα είναι τεράστιο και αποδέκτης των διαμαρτυριών γίνεται το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Μάλιστα την Τρίτη αναμένεται να είναι στα Γιάννινα, ακολουθώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο αρμόδιος υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, στον οποίο και θα τεθεί από τους φορείς της περιοχής.

Όπως τονίζουν όσοι γνωρίζουν το χώρο με την παρούσα προκήρυξη καλύφθηκε ένα πολύ μικρό μέρος νοικοκυριών ενώ οι πιο ηλικιωμένοι ούτε που πρόλαβαν να συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά τους!

Δεν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο και η αύξηση του προυπολογισμού είναι κοινό αίτημα το οποίο θα πρέπει να εξετάσει το Υπουργείο.






Σε 45 λεπτά εξαντλήθηκε το «Εξοικονομώ» για την Ήπειρο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 16, 2019 Rating: 5 Σαράντα πέντε μόλις λεπτά χρειάστηκαν γα να ανοίξει και να κλείσει το πολυαναμενόμενο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον». Όσοι πρόλαβαν,...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: