728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Το Regina Mare γίνεται πεντάστερο Marbella




Προχωρούν οι εργασίες ριζικής ανακατασκευής του κλειστού τα τελευταία χρόνια ξενοδοχειακού συγκροτήματος Regina Mare, που βρίσκεται στην παραλία Καραβοστάσι της Πέρδικας του νομού Θεσπρωτίας από τον όμιλο Marbella Collection, στον οποίο ανήκουν τα 5άστερα MarBella Corfu Hotel και MarBella Nido Suite Hotel & Villas, στον Άγιο Ιωάννη Περιστερών της Κέρκυρας.

Το παλιό Regina Mare μετατρέπεται στο 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα Marbella Elix που θα λειτουργήσει το Μάιο του 2020 και «υπόσχεται» να ανεβάσει τον πήχη της φιλοξενίας στην ευρύτερη περιοχή των Συβότων.

Το Marbella Elix, που βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία όπου το βουνό συναντά τη θάλασσα, θα διαθέτει δωμάτια και σουίτες με βεράντες που έχουν απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, ενώ αρκετά από αυτά θα διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, πέντε εστιατόρια με τοπικές και διεθνείς γεύσεις, πισίνα με θαλασσινό νερό, τρία μπαρς, γυμναστήριο, κέντρο ευεξίας, γήπεδο τένις κ.ά.






Το Regina Mare γίνεται πεντάστερο Marbella Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Αυγούστου 24, 2019 Rating: 5 Προχωρούν οι εργασίες ριζικής ανακατασκευής του κλειστού τα τελευταία χρόνια ξενοδοχειακού συγκροτήματος Regina Mare, που βρίσκεται στην ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: