728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

pamepanigiri στην Ήπειρο!




Η απάντηση στους Λαρισαίους με την "πρωτοποριακή" τους ιδέα έρχεται από την Ήπειρο, την πατρίδα των πανηγυριών, καθώς η ιδέα έχει δημιουργηθεί εδώ και 3 χρόνια, όπως μας ενημέρωσε και απέδειξε με την επισυναπτόμενη φωτογραφία ο ιδρυτής και εμπνευστής της μηχανής αναζήτησης για τα πανηγύρια της Ελλάδας μας www.pamepanigiri.gr!!!

Το www.pamepanigiri.gr είναι ήδη στον αέρα διαφημίζοντας τα πανηγύρια και παρέχοντας την δυνατότητα σε κάθε σύλλογο ή ιδιώτη που διοργανώνει ένα πανηγύρι να το καταχωρεί με πάρα πολύ εύκολο τρόπο και μόλις με 3 κλικ, εντελώς δωρεάν!!!

Το www.pamepanigiri.gr δεν είχε δυστυχώς την οικονομική ευχέρεια ώστε να παίξει σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό για να διαφημιστεί και προσπαθεί να εδραιωθεί μέσω της σοβαρής δουλειάς που γίνεται και με την εγκυρότητα του, καθώς έχει κλέψει τις καρδιές των Ηπειρωτών και ευελπιστεί, σύντομα, και του κάθε Έλληνα !!!










pamepanigiri στην Ήπειρο! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Αυγούστου 20, 2019 Rating: 5 Η απάντηση στους Λαρισαίους με την "πρωτοποριακή" τους ιδέα έρχεται από την Ήπειρο, την πατρίδα των πανηγυριών, καθώς η ιδέα έχ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: