728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στην Πρέβεζα συνελήφθη ο ένας εκ των δύο ληστών της Πάργας, μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας

Πληροφορίες θέλουν να βρέθηκε και μέρος των χρημάτων που αφαιρέθηκε από το τραπεζικό κατάστημα


Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο ένας εκ των δύο ληστών, Αλβανός υπήκοος, που «χτύπησαν» λίγο πριν το μεσημέρι της Δευτέρας το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Πάργα, απ όπου αφαίρεσαν 26.000 ευρώ, πυροβολώντας μια φορά στον αέρα.

Το απόγευμα σήμερα, πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Pamepreveza.gr, ύποπτο άτομο εντοπίστηκε να κινείται πεζό σε κεντρικό δρόμο της πόλης της Πρέβεζας.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για άτομο που έμοιαζε σε έναν εκ των δύο δραστών της ληστείας.

Άμεσα στήθηκε αστυνομική επιχείρηση και σε σύντομο χρονικό διάστημα ο ύποπτος βρέθηκε περικυκλωμένος από αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν είδε τους αστυνομικούς προσπάθησε να διαφύγει μπαίνοντας σε μια πολυκατοικία, ωστόσο αστυνομικοί της ΔΙΑΣ κατάφεραν και τον συνέλαβαν.

Οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας και πριν από λίγο σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη φαίνεται να ομολόγησε την πράξη του ενώ βρέθηκε και μέρος των χρημάτων που αφαιρέθηκε από την τράπεζα αλλά και το όπλο που χρησιμοποιήθηκε.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό και την σύλληψη και του συνεργού του.












Στην Πρέβεζα συνελήφθη ο ένας εκ των δύο ληστών της Πάργας, μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Αυγούστου 07, 2019 Rating: 5 Πληροφορίες θέλουν να βρέθηκε και μέρος των χρημάτων που αφαιρέθηκε από το τραπεζικό κατάστημα Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο ένα...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: