728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Συλλήψεις για ηχορύπανση, μέθη και ναρκωτικά




Αρκετές είναι οι συλλήψεις που έγιναν τις τελευταίες ώρες από τις υπηρεσίες της Αστυνομίας στην Ήπειρο. Οι περισσότερες αφορούν σε ηχορύπανση, διακίνηση και χρήση ναρκωτικών, ενώ και πάλι συνελήφθη ένας οδηγός σε κατάσταση μέθης.

Στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί, ηλικίας 61 και 51 ετών, ως ιδιοκτήτης και ως προσωρινά υπεύθυνος αντίστοιχα, καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για ηχορύπανση.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους ανωτέρω, καθώς όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης στα καταστήματά τους, λειτουργούσαν μουσική παραβιάζοντας τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Στην Περιφερειακή Οδό Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Σε χωριό του Δήμου Νικολάου Σκουφά Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε να κατέχει ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (4,19) γραμμαρίων.

Επίσης συνελήφθη στην Εθνική Οδό Αγρινίου - Άρτας στο ύψος Κομποτίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, μία 18χρονη αλλοδαπή, διότι στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (3,44) γραμμαρίων.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, συνελήφθη ένας 19χρονος αλλοδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (3,4) γραμμαρίων.

Τέλος συνελήφθη στην Πρέβεζα, από μικτό συνεργείο ελέγχων αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.





Συλλήψεις για ηχορύπανση, μέθη και ναρκωτικά Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Αυγούστου 31, 2019 Rating: 5 Αρκετές είναι οι συλλήψεις που έγιναν τις τελευταίες ώρες από τις υπηρεσίες της Αστυνομίας στην Ήπειρο. Οι περισσότερες αφορούν σε ηχορύπ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: