728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Έκανε συναλλαγές με πλαστές επιταγές!




Μία ακόμη απάτη με θύμα 54χρονο στην Άρτα είχε διαπράξει ένας 24χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία για υπόθεση απάτης και πλαστογραφίας από την Ασφάλεια Πρέβεζας.

Ο 24χρονος στο πλαίσιο εμπορικής συναλλαγής με κάτοικο της Πρέβεζας του είχε παραδώσει επιταγή ονομαστικής αξίας πέντε χιλιάδων ευρώ με φερόμενο εκδότη τον ίδιο, η οποία όμως ήταν πλαστή.

Στο πλαίσιο της έρευνας που έκανε η αστυνομία διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος κατηγορούμενος εξαπάτησε ακόμα έναν 54χρονο ημεδαπό στην περιοχή της Άρτας, όπου στα πλαίσια εμπορικής συναλλαγής, του παρέδωσε επιταγή, ονομαστικής αξίας (10.290) ευρώ, με φερόμενο εκδότη τον ίδιο, η οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ήταν πλαστή.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 24χρονου είχε σχηματισθεί δικογραφία για την εμπλοκή του σε υπόθεση πλαστογραφίας και απάτης που διαπράχθηκε με τον ίδιο τρόπο, στην περιοχή της Πρέβεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 24χρονος ημεδαπός έχει απασχολήσει και πάλι στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για παρόμοια αδικήματα.











Έκανε συναλλαγές με πλαστές επιταγές! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Αυγούστου 16, 2019 Rating: 5 Μία ακόμη απάτη με θύμα 54χρονο στην Άρτα είχε διαπράξει ένας 24χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία για υπόθε...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: