728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Εξιχνιάσθηκε περίπτωση απόπειρας ληστείας στο Μορφάτι Θεσπρωτίας



Εξιχνιάσθηκε, ύστερα από έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας, υπόθεση απόπειρας ληστείας σε βάρος 77χρονου ημεδαπού, που είχε γίνει την 08-08-2014, στο Μορφάτι Θεσπρωτίας.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική διερεύνηση και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 37χρονος μαζί με έναν συνεργό του, το μεσημέρι της 08-08-2014, στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, εισήλθαν σε κατάστημα του 77χρονου και αφού τον ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας, του αφαίρεσαν τα κλειδιά της οικίας του, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν τελικά κάποιο αντικείμενο ή χρηματικό ποσό από το εσωτερικό της.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε για τη συγκεκριμένη υπόθεση, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.






Εξιχνιάσθηκε περίπτωση απόπειρας ληστείας στο Μορφάτι Θεσπρωτίας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Αυγούστου 01, 2019 Rating: 5 Εξιχνιάσθηκε, ύστερα από έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: