728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Χριστίνα Ζουμπούλη, πρωτιά με άριστα στην Ψυχολογία!




Μία από τις μεγαλύτερες βαθμολογίες πανελλαδικά που της χάρισαν την πρωτιά στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συγκέντρωσε μαθήτρια του 5ουΛυκείου Ιωαννίνων.

Πρόκειται για την Χριστίνα Ζουμπούλη που άνοιξε με άριστα την σχολή των ονείρων της! Συγκεντρώνοντας σχεδόν δεκαεννιά χιλιάδες μόρια (18.876) κατέκτησε την κορυφή και μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες σε ολόκληρη την χώρα.

Οι Σχολές Ψυχολογίας φέτος είναι μεταξύ αυτών που καταγράφουν μεγάλο άνοδο στις βάσεις εισαγωγής.

Όπως ανέφερε στο Epiruspost η υπεύθυνη του Φροντιστηρίου «Σπουδαστήριο Ελληνικής Γλώσσας» Μερόπη Παπαρούση το γεγονός αυτό συνδέεται άμεσα με την δυνατότητα γρήγορης επαγγελματικής αποκατάστασης.

Πρόκειται για ένα σχετικά νέο αντικείμενο στην χώρα μας που παρουσιάζει μεγάλη επαγγελματική απορρόφηση.

Η Μερόπη Παπαρούση συνεχάρη την Χριστίνα Ζουμπούλη για την πρωτιά και την επιτυχία της καθώς και όλους τους μαθητές που άνοιξαν τις πύλες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

«Συγχαίρω όλους τους μαθητές μου που η επιτυχία τους έχει ξεχωριστή σημασία για τον καθένα. Ιδιαίτερα για τους πρωτεύσαντες και των πανελλαδικών εξετάσεων διακριθέντες, επικροτώ την προσπάθειά τους με την οποία τίμησαν τον εαυτό τους, την οικογένειά τους και το «Σπουδαστήριό μου», ανέφερε.







Χριστίνα Ζουμπούλη, πρωτιά με άριστα στην Ψυχολογία! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Αυγούστου 27, 2019 Rating: 5 Μία από τις μεγαλύτερες βαθμολογίες πανελλαδικά που της χάρισαν την πρωτιά στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συγκέντρωσε μ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: