728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Υψηλές επιδόσεις και πρωτιές από τους μαθητές των Ιωαννίνων!




Υψηλά ποσοστά επιτυχίας σημείωσαν και φέτος οι μαθητές από τα σχολεία των Ιωαννίνων που μετείχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Μάλιστα αρκετοί απ’ αυτούς άγγιξαν το άριστα πετυχαίνοντας πρωτιές στις σχολές της επιλογής τους! Σύμφωνα με τα στοιχεία που επεξεργάστηκε η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ιωαννίνων και ανακοίνωσε ο Προιστάμενός της Μιχάλης Ράπτης από τους 1290 μαθητές που μετείχαν στις πανελλήνιες εισάγονται στα Πανεπιστημιακά τμήματα της χώρας οι 1210. Απ΄αυτούς οι 25 εισάγονται σε Ιατρικές Σχολές και οι 27 στις Νομικές που παραδοσιακά θεωρούνται από τις πιο περιζήτητες. Οι περισσότεροι από τους επιτυχόντες της Ιατρικής, 19 στο σύνολο, επέλεξαν αυτή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων!

Ο πρώτος στην Ιατρική Ιωαννίνων εισάγεται με 19.213 μόρια και ήταν μαθητής της Ζωσιμαίας Σχολής.

Μαθήτρια επίσης της Ζωσιμαίας Σχολής με 19580 μόρια, μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στη χώρα, επέλεξε την Ιατρική Αθήνας!

Άριστα στη Φυσική, όπου σημειώθηκε μεγάλο βατερλό πέτυχε μαθητής από το Λύκειο του Κατσικά, ο οποίος συγκέντρωσε συνολικά 18.923 μόρια και φυσικά πετυχαίνει την είσοδό του στην Ιατρική.

Με 19.017 μόρια υποψήφιος της Οικονομικής Κατεύθυνσης, μαθητής της Ζωσιμαίας, πετυχαίνει το όνειρο της ζωής του που ήταν η εισαγωγή στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παρά λίγο 19 χιλιάδες μόρια και για μαθητή των Δωδωναίων, ο οποίος ανοίγει την πόρτα του Πολυτεχνείου.

Ένας ακόμη μαθητής της Ζωσιμαίας, με 20 στα Μαθηματικά και 19,6 στη Φυσική ανοίγει με άριστα την πόρτα του τμήματος ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Δευτεροβάθμιας, υψηλά είναι τα ποσοστά επιτυχίας και των υποψηφίων των ΕΠΑΛ. Από τους 171 που έλαβαν μέρος στις εξετάσεις πέτυχαν οι 105 με τους 41 να εισάγονται σε Σχολές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.






Υψηλές επιδόσεις και πρωτιές από τους μαθητές των Ιωαννίνων! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Αυγούστου 27, 2019 Rating: 5 Υψηλά ποσοστά επιτυχίας σημείωσαν και φέτος οι μαθητές από τα σχολεία των Ιωαννίνων που μετείχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Μάλιστα αρκε...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: