728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

"Περιπέτειες" για ιδιοκτήτες καταστημάτων στη Φιλιππιάδα για ηχορύπανση

Συνελήφθησαν μετά τα μεσάνυχτα


Συνελήφθησαν σήμερα μετά τα μεσάνυχτα στην Φιλιππιάδα Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζηρού, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο άντρες, ηλικίας 51 και 35 ετών, ως ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για ηχορύπανση, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης στα καταστήματά τους, λειτουργούσαν μουσική, παραβιάζοντας τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.



Άλλες συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο που ανακοίνωσε η Αστυνομία:

Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:

• Χθες (02-08-2019) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων, στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 22χρονος και ένας ανήλικος, διότι λίγο νωρίτερα εισήλθαν σε κατάστημα εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων, απ’ όπου αφαίρεσαν μία μπαταρία αυτοκινήτου.

• Σήμερα (03-08-2019) μετά τα μεσάνυχτα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 24χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών καθώς και απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ελασσόνας, ποινής φυλάκισης (2) μηνών και (18) ημερών καθώς και χρηματικής ποινής -1.500- ευρώ, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

• Σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, σε βάρος δύο ανήλικων ημεδαπών, για κλοπή, καθώς και σε βάρος της μητέρας τους, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες της (01-08-2019) σε αθλητικό χώρο στην Άρτα, οι δύο ανήλικοι αφαίρεσαν τρία κινητά τηλέφωνα από άτομα που βρίσκονταν στο χώρο.





"Περιπέτειες" για ιδιοκτήτες καταστημάτων στη Φιλιππιάδα για ηχορύπανση Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Αυγούστου 03, 2019 Rating: 5 Συνελήφθησαν μετά τα μεσάνυχτα Συνελήφθησαν σήμερα μετά τα μεσάνυχτα στην Φιλιππιάδα Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματο...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: