728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Παρουσία του νέου Δημάρχου Πρέβεζας στην ορκωμοσία του Π.Σ Ηπείρου




Ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Νίκος Γεωργάκος τίμησε τον θεσμό του Περιφερειακού Συμβουλίου δίνοντας το παρών στην σημερινή τελετή ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο Ιωαννίνων.

Ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Νίκος Γεωργάκος, μετά την ορκωμοσία του αλλά και την επικείμενη ανάληψη των καθηκόντων του, παρευρέθηκε εχθές στην τελετή ορκωμοσίας του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ.Αλέξανδρου Καχριμάνη του Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ.Στράτου Ιωάννου, καθώς και όλων των μελών που απαρτίζουν το Περιφερειακό Συμβούλιο,.
Ο κ.Γεωργάκος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον κ.Καχριμάνη (μεταφέροντάς του παράλληλα ευχές για την ονομαστική του εορτή), στον κ.Ιωάννου καθώς και στους Περιφερειακούς Συμβούλους της Πρέβεζας αλλά και των υπολοίπων Περιφερειακών Ενοτήτων.
Στο πλαίσιο της παρουσίας του στα Ιωάννινα ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Πρέβεζας είχε ,μέσα σε θερμό κλίμα, συναντήσεις με τους Γενικούς Γραμματείς του Υπουργείου Εσωτερικών κ.Μιχαήλ Σταυριανουδάκη και κ.Αθανάσιο Μπαλέρμπα , το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ιωαννίνων κ.Μωυσή Ελισάφ και άλλους Δημάρχους της Ηπείρου, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ.Ιωάννη Μπούρη καθώς και εκπροσώπους θεσμικών και λοιπών φορέων από την Πρέβεζα και όλη την Ήπειρο.
Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Πρέβεζας , τόνισε ότι η συνεργασία των αυτοδιοικητικών δυνάμεων και των φορέων της Ηπείρου αποτελεί το «κλειδί» γα την αναβάθμιση των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών ,θέση που εξάλλου διαμορφώνει και το πλαίσιο των δράσεων που θα ακολουθήσει η νέα Δημοτική Αρχή για να «οικοδομήσει» την Πρέβεζα του αύριο.




Παρουσία του νέου Δημάρχου Πρέβεζας στην ορκωμοσία του Π.Σ Ηπείρου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Αυγούστου 31, 2019 Rating: 5 Ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Νίκος Γεωργάκος τίμησε τον θεσμό του Περιφερειακού Συμβουλίου δίνοντας το παρών στην σημερινή τελετή ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: