728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δεν πέφτει… καρφίτσα στις παραλίες της Ηπείρου!

fotoSotiris Bozouris


Δεν πέφτει καρφίτσα στις παραλίες της Ηπείρου… Όσοι εγκατέλειψαν τα Γιάννινα το πρωί της Κυριακής αναζητώντας δροσιά προς την Θεσπρωτία ή την Πρέβεζα δυσκολεύτηκαν ακόμη και ν’ απλώσουν τις πετσέτες τους!!! Η κίνηση είναι στο αποκορύφωμά της καθώς μαζί με τους τουρίστες που είχαν προγραμματίσει τις διακοπές τους έσπευσαν προς τα παραθαλάσσια και οι εκδρομείς του Σαββατοκύριακου ή όσοι θέλησαν να κάνουν μία μονοήμερη εξόρμηση για να γλυτώσουν από τον καύσωνα! Αποτέλεσμα ήταν να γίνεται στην κυριολεξία το αδιαχώρητο και η ξαπλώστρα να γίνεται πιο περιζήτητη ακόμη και από την… δροσιά!
Το διάστημα αυτό και μέχρι τις 20 Αυγούστου η πληρότητα σχεδόν σε όλη την παραλιακή ζώνη αγγίζει το απόλυτο.
Έλληνες αλλά και ξένοι επιλέγουν την Πρέβεζα, την Πάργα, τα Σύβοτα, την Πέρδικα και άλλους παράκτιους προορισμούς για τις ημέρες των διακοπών τους.
Εκτός από όλους αυτούς, ήταν πολλοί οι Γιαννιώτες ειδικά αυτό το Σαββατοκύριακο, που κινήθηκαν προς τα παράλια καθώς η πόλη για όσους έχουν απομείνει μοιάζει με καμίνι.

Αποτέλεσμα ήταν στις παραλίες να γίνεται κυριολεκτικά το αδιαχώρητο και σε ορισμένες περιπτώσεις η εξυπηρέτηση μετ’ εμποδίων…

Σύμφωνα με τους επιχειρηματίες στον κλάδο του τουρισμού η κίνηση από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και το τέλος Αυγούστου είναι ιδιαίτερα υψηλή, οι κρατήσεις φτάνουν στο απόλυτο με αποτέλεσμα όσοι θέλουν να προγραμματίσουν την διαμονή τους την τελευταία στιγμή να μην βρίσκουν τίποτα ή να ελπίζουν σε πιθανές ακυρώσεις.

fotoSotiris Bozouris





Δεν πέφτει… καρφίτσα στις παραλίες της Ηπείρου! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Αυγούστου 11, 2019 Rating: 5 fotoSotiris Bozouris Δεν πέφτει καρφίτσα στις παραλίες της Ηπείρου… Όσοι εγκατέλειψαν τα Γιάννινα το πρωί της Κυριακής αναζητώντας δρ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: