728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Παραλία Λούτσας Βράχου στην Πρέβεζα - Η πρώτη στην Ήπειρο με Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή

Ένα αίσθημα ασφάλειας στους επισκέπτες της περιοχής κατά την θερινή περίοδο


Από το καλοκαίρι του 2018 έχει τοποθετηθεί αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής (AED) στην παραλία Βράχου-Λούτσας, από το Σωματείο Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Καναλλακίου Δήμου Πάργας.

Η τοποθέτηση του έχει δώσει ένα αίσθημα ασφάλειας στους επισκέπτες της περιοχής κατά την θερινή περίοδο.

Ο Απινιδωτής που είναι δωρεά του Γιαννιώτη επιχειρηματία Ιωάννη Μπουκουβάλα, αναδεικνύει την παραλία Λούτσας-Βράχου ως την πλέον ασφαλή παραλία στην Ήπειρο και την πρώτη οργανωμένη παραλία που διαθέτει (ΑΕΑ).

Να σημειώσουμε ότι η χρήση του απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις που αρκετοί επαγγελματίες και πολίτες της περιοχής έχουν αποκτήσει μετά από πιστοποιημένο σεμινάριο που έχει διοργανώσει η Ε.Ε.Ε.Δ Καναλλακίου.

Φέτος, με πρωτοβουλία του συλλόγου τουριστικών Καταλυμάτων Βράχου - Ριζών - Λυγιάς τοποθετήθηκε καινούρια βάση στήριξης ενώ να σημειωθεί πως το σημείο ελέγχεται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Πρόσφατα μάλιστα ο ΑΕΑ χρησιμοποιήθηκε από ναυαγοσώστη για τις πρώτες βοήθειες σε λουόμενο.










Παραλία Λούτσας Βράχου στην Πρέβεζα - Η πρώτη στην Ήπειρο με Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Αυγούστου 11, 2019 Rating: 5 Ένα αίσθημα ασφάλειας στους επισκέπτες της περιοχής κατά την θερινή περίοδο Από το καλοκαίρι του 2018 έχει τοποθετηθεί αυτόματος Εξωτερ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: